Daisy i lænker

10h 6min
361 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Berømte mordere har fanklubber. Hamish Wolfe er ikke nogen undtagelse – til trods for at han skal sidde spærret inde resten af sit liv for mord på tre unge kvinder, får han utallige fanbreve hver eneste dag. Hans beundrere er sikre på, at han er uskyldig, og at han er manden i deres liv.

Maggie Rose er noget for sig. Indesluttet og gådefuld; succesfuld advokat og bestsellerforfatter. Hun påtager sig kun de sager, hun ved, hun kan vinde.

Hamish vil have hende som sin advokat. Hun tøver, selvom hun normalt er immun over for forbryderes charme. Men måske ikke denne gang ...

Viser et snilde og en evne til at drille og forlede læseren, der minder om Agatha Christie. En besnærende bizar blanding af

spænding og whodunit.

The Sunday Times

Intelligent, uhyggelig, vanedannende læsning.

USA Today

En rejse ind i en verden af forvredne sind.

The Independent

Takket være Boltons kunstfærdige plot vil læserens opfattelse af Wolfes skyld eller uskyld skifte så hurtigt, at man sidder svimmel tilbage.

The Sunday Express

Daisy i lænker er absolut vanedannende – man holder ikke op med at bladre videre, før man når frem til sandheden.

Sophie Hannah

En intelligent og opslugende thriller.

Aftenposten, Norge

Kun få forfattere er i stand til at levere på dette niveau, når det gælder action og spænding.

Stavanger Aftenblad, Norge

Bolton skaber et mindeværdigt persongalleri og ved præcis, hvordan hun skal skrue op for spændingen og fortælle en intens historie – den kan ikke anbefales som godnatlæsning under en campingferie i Vestlandet.

Guardian

SHARON BOLTON er den kritikerroste forfatter til nogle af de mest isnende krimier, der nogen sinde er skrevet. Hun har været nomineret til CWA Gold Dagger for Årets Kriminalroman og til Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year. I 2014 vandt hun CWA Dagger in the Library for sine samlede værker. Sharon bor i nærheden af Oxford med sin mand og sin lille søn.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Per Vadmand

Muoto:

Äänikirjan kesto:

10h 6min

Sivua:

361

Kielet:

tanska

Julkaistu:

14.12.2017

Äänikirjan kustantaja:

Jentas

ISBN Äänikirja:

9788771075380

E-kirjan kustantaja:

Jentas

ISBN e-kirja:

9788771075373

© Jentas (Äänikirja)

© Jentas (E-kirja)