Den hvide død

Arvostelu 4.6
21h 2min
719 Sivua
Cormoran Strike
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Da Billy, en plaget ung mand, opsøger Cormoran Strike og fortæller om en forbrydelse, han så, da han var lille, efterlader det privatdetektiven dybt foruroliget.

Strike og hans tidligere assistent Robin Ellacott – nu partner i detektivbureauet – forsøger at komme til bunds i Billys historie og føres ad kringlede veje gennem Londons gyder til de hemmelighedsfulde gange i parlamentet og et smukt, men dystert herresæde langt ude på landet.

Sideløbende med denne labyrintiske efterforskning er Strikes eget liv langt fra enkelt: Hans nye berømmelse hæmmer hans muligheder som privatdetektiv, og forholdet til hans tidligere assistent er presset. Strike har mere end nogensinde brug for Robin i sit arbejde, men deres personlige forhold er mere indviklet end som så …

Den hvide død er et nervepirrende mysterium og en spændende fortsættelse af historien om Cormoran Strike og Robin Ellacott.

Romanen er skrevet af J.K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith. J.K. Rowling er forfatter til Harry Potter-serien og Den tomme plads.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Agnete Dorph Stjernfelt

Muoto:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

21h 2min

Sivua:

719

Kielet:

tanska

Julkaistu:

4.12.2018

Äänikirjan kustantaja:

Gyldendal

ISBN Äänikirja:

9788702277722

E-kirjan kustantaja:

Gyldendal

ISBN e-kirja:

9788702277715