Den sidste tempelridder

Tempelridder-serien 1

14h 36min
463 Sivua
Tempelridder-serien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Akko, 1291. Mens den sidste by i Det Hellige Land faldt for de muslimske hære, flygtede en lille flok tempelriddere om bord på Tempelfalken. Med sig havde de et skrin som for alt i verden skulle bringes til den franske stormester. Skibet nåede aldrig i havn.

New York, USA nutid. Fire ryttere klædt som tempelriddere stormer en udstilling af Vatikanets skatte på Metropolitan Museum of Art. Mens de tre af ridderne skovler kostbarheder ned i deres sække, er den fjerde kun interesseret i en gammel krypteringsmaskine, og da han finder den, er det næsten som et helligt øjeblik for ham.

Arkæologen Tess Chaykin og FBI-agent Sean Reilly hvirvles ind i jagten på et kodet dokument, som én mand vil gøre alt for at få ud til offentligheden, og som andre vil gå til yderligheder for at forhindre verden i at få kendskab til.Pressen skrev:

»...En herlig cocktail af detektivarbejde, action, romantik og religionshistoriske spektakulationer iscenesat i spektakulære omgivelser, fra New Yorks kloakker over Vatikanet til en undersøisk middelalderby i Tyrkiet. Det er flot, og det er spændende.«

– Politiken

»Et brag af en debutroman, som meget vel kan blive Da Vinci Mysteriets afløser!«

– Ugebladet Søndag

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Alis Friis Caspersen

Muoto::

Äänikirja:
E-kirja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 36min

Sivua:

463

Kielet::

tanska

Julkaistu::

4.10.2021

Äänikirjan kustantaja::

Gyldendal

ISBN Äänikirja::

9788702319941

E-kirjan kustantaja::

Gyldendal

ISBN e-kirja::

9788702319958

© Gyldendal (E-kirja)