Den tabte sejr

Arvostelu 4.1
22h 38min
771 Sivua
Hamiltonserien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Carl Hamilton og OP5 må se i øjnene, at Operation Dragon Fire, som skulle forhindre, at en atomsprængladning blev smuglet ud af Rusland, havde været et vildspor. Carl var blevet snydt. Mens de svenske elitesoldater havde haft travlt med nedslagtningen af smuglerne, havde internationale våbenhandlere en anden og betydeligt mere vellykket aktion i gang.

Fejltagelsen bliver tilfældigt opdaget, fordi en stædig kriminalinspektør og en dygtig retsmediciner bliver ved med at grave i, hvorfor en sund og rask 30-årig langturschauffør er død – og dermed indledes et hændelsesforløb, som meget snart passerer grænsen for, hvad der kan rummes i en almindelig politiefterforskning. Svenske love synes ikke mere at gælde, for de endelige beslutninger træffes i Pentagon, på sikker afstand af den operative virkelighed, som Carl må kæmpe med i den libyske ørken. Her er det hans opgave sammen med PLO at forhindre den lille aggressive ørkenstat i at blive en atommagt.

"Jan Guillou tager fermt og gennemresearchet hånd om verdenssituationen ... Med “Den tabte sejr” er Jan Guillou mere nødvendig end nogensinde."
Aktuelt

"Det lykkes Carl Hamiltons skaber – Jan Guillou – at fastholde læseren solidt i en til stadighed fortættet spænding, der også når ud i de finere detaljer i efterretningsofficerens til tider noget omtumlede privatliv."
Jydske Vestkysten

"Guillou er en næsten genial plotmager, som formår at flette flere politiske perspektiver ind i sine thrillers."
Politiken

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Jan Mølgaard

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

22h 38min

Sivua:

771

Kielet::

tanska

Julkaistu::

12.2.2015

Äänikirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN Äänikirja::

9788771463453

E-kirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN e-kirja::

9788771463019