Dine fjenders fjende

Arvostelu 4.3
18h 35min
591 Sivua
Hamiltonserien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

I London fortæller en afhoppet sovjetisk agent om muldvarpe i vestlige sikkerhedstjenester.

I Moskva får en deltager i en svensk delegation øje på en mand, som han ikke ventede at finde der. Hans beretning giver forsvarsstabens sikkerhedsafdeling noget at tænke over.

I Stockholm pågriber orlogskaptajn Carl Gustaf Gilbert Hamilton en indbrudstyv, som er i gang med at gennemsøge hans bolig.

Alt sammen hændelser, hvis indbyrdes sammenhæng ikke er indlysende. Carl Hamilton sættes i aktion. Han må udføre en ukonventionel opgave i Libanon, og i Moskva udfører han den mest uhyrlige ordre, han hidtil har fået. Men kan den svenske forsvarsledelse stole på sin mest kompetente medarbejder, eller er Carl også hyret af andre?

"Det er kompetent og underholdende. Indimellem hylende grinagtigt og satirisk. Ikke mindst, når Guillou spiller på stridighederne mellem politi, sikkerhedsfolk og efterretningstjenesterne."
B.T.

"Så har den svenske journalist og forfatter gjort det for fjerde gang: Skrevet en stor, fængslende og utroligt spændende roman om sin spionhelt Coq Rouge."
Aalborg Stiftstidende

"Det hele er fortalt med både den sans for detaljen og den elementære spænding, som har præget også Guillous tidligere romaner ... Guillou mestrer blandingen af intens suspense og ond satire over fænomener i det svenske samfund."
Information

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Jan Mølgaard

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

18h 35min

Sivua:

591

Kielet::

tanska

Julkaistu::

12.2.2015

Äänikirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN Äänikirja::

9788771463415

E-kirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN e-kirja::

9788771462968