Dødsdømt

Arvostelu 4.2
10h 25min
344 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

”En kold klump i hendes hjerte fortalte hende, at hun slet ikke var undsluppet alligevel, at fem, ti, tyve år ikke var nok, at der ikke fandtes nogen flugt, og at dagen ville komme, hvor han ville finde hende.”

Lige før daggry, nær bakkerne ved den skotske grænse, bliver en ung kvinde slået ihjel på brutal vis. Samtidigt styrter en luftballon ned. Der er kun én overlevende.

Hun har set morderens ansigt – og han har set hendes. Nu vil han ikke helme, før han har udryddet det eneste vidne til sin forbrydelse.

Alene, bange, og ude af stand til at stole på nogen, flygter hun. Men den største fare er måske at finde der, hvor hun mindst venter det.<

Viser et snilde og en evne til at drille og forlede læseren, der minder om Agatha Christie. En besnærende bizar blanding af spænding og plot-opklaring.
The Sunday Times

Bolton er en gribende historiefortæller med fine, hjemsøgte karakterer.
Peter James

Med Dødsdømt overgår Sharon Bolton sine egne høje standarder af fortræffelighed. Den er gribende lige fra starten.
The Times

For én gangs skyld er beskrivelsen ’umulig at lægge fra sig’ fuldt fortjent, for det her er så absolut en spændingsroman.
The Daily Mail

SHARON BOLTON er den kritikerroste forfatter til nogle af de mest isnende krimier, der nogen sinde er skrevet. Hun har været nomineret til CWA Gold Dagger for Årets Kriminalroman og til Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year. I 2014 vandt hun CWA Dagger in the Library for sine samlede værker. Sharon bor i nærheden af Oxford med sin mand og sin lille søn.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Per Vadmand

Muoto:

Äänikirjan kesto:

10h 25min

Sivua:

344

Kielet:

tanska

Julkaistu:

25.6.2018

Äänikirjan kustantaja:

Jentas

ISBN Äänikirja:

9788771075618

E-kirjan kustantaja:

Jentas

ISBN e-kirja:

9788771075601

© Jentas (Äänikirja)

© Jentas (E-kirja)