En danskers død

11h 17min
280 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Radiojournalist og fodboldfan Mark Lilsø er døden nær – eller er han? Og er der tale om et selvmordsforsøg, eller har nogen stræbt ham til livs? Uanset hvad er det noget af et regnestykke at finde frem til, hvordan det er gået så galt i den tilsyneladende velfungerende gennemsnitsdanskers liv.

"Bud på en ny Panduro. Fogtdal er godt på vej til at nå forbilledets niveau. ... ’En danskers død’ er en såre interessant sammenbrudsroman. Det er Peter Fogtdals fjerde epos og typisk for ham skrevet i en pudseløjerlig crazystil med burleske ind- og udfald sat op på et vildtskydende juletræ af et plot."
– Politiken

"’En danskers død’ er en samtidsroman, en af tidens mest begavede, loyal over for roligans som over for intellektuelle hooligans. Med en klar miljøtegning om os danskere fra 80’erne. Gennem alle sider og tider. Og elementært underholdende. Peter Fogtdal er en stor forfatter, der også er morsom."
– Fyns Amtsavis

Peter H. Fogtdal (f. 1956) er forfatter til en lang række romaner, bl.a. bestsellerne Zarens dværg, Flødeskumsfronten, Drømmeren fra Palæstina og Lystrejsen. Flere af dem er udkommet i udlandet. Han vandt den frankofone litteraturpris i 2006 for Le Front Chantilly (Flødeskumsfronten). Er uddannet dramatiker, har skrevet to tv-spil til DR og har arbejdet som satiriker på P3 samt som skrivelærer på Portland State University i Oregon, hvor han har boet siden 2005.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Äänikirjan kesto:

11h 17min

Sivua:

280

Kielet::

tanska

Julkaistu::

21.6.2022

Äänikirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN Äänikirja::

9788728452646

E-kirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN e-kirja::

9788711589359