Hjernen bag Astralis

Den utrolige historie om esportens rejse fra sumpede kældre til udsolgte arenaer

Arvostelu 4.7
7h 42min
299 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Danny ’zonic’ Sørensen er træner for Astralis og en af Danmarks første professionelle gamere.

I 'Hjernen bag Astralis' fortæller han for første gang historien om e-sportens rejse fra sumpede netcaféer til en milliardindustri med udsolgte arenaer, fanatiske fans og heftige pengepræmier.

Danny har spillet en nøglerolle i udviklingen. Som træner for Astralis er han en del af verdens første professionelle organisation for e-sport, hvor psykologer, diætister og fysioterapeuter bruger metoder fra traditionel sport til at udvikle gamerne. Med fire major-sejre er Astralis det mest vindende hold i spillet Counter-Strike nogensinde, og i dag kopierer e-sportshold over hele verden holdets metoder.

På sin egen krop har Danny Sørensen også mærket, hvad det kræver at komme til tops i den nye verden. Under opvæksten i en forstad til Roskilde blev computerspil hans vej væk fra en kriminel løbebane, og senere har han kæmpet sig forbi indspiste spil-klaner, danske fidusmagere, russiske oligarker og forræderiske holdkammerater frem til den plads på verdenstoppen, som Astralis har i dag.

'Hjernen bag Astralis' giver det første blik bag kulisserne på holdet. Vi hører om spillernes intense træning, de store pengepræmier, interne stridigheder, rivaliseringen med andre hold og de mange magtkampe i det hastigt voksende marked for e-sport.

Muoto:

Äänikirjan kesto:

7h 42min

Sivua:

299

Kielet:

tanska

Julkaistu:

12.11.2019

Äänikirjan kustantaja:

People's

ISBN Äänikirja:

9788770366724

E-kirjan kustantaja:

People's

ISBN e-kirja:

9788770366946

© People's (E-kirja)