Hon tackade gudarna

Arvostelu 3.5
23h 25min
707 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.

Kirjailija(t)::

Kääntäjä(t)::

Svante Skoglund

Muoto::

Äänikirja:
E-kirja:

Äänikirjan kesto:

23h 25min

Sivua:

707

Kielet::

ruotsi

Julkaistu::

5.6.2018

Äänikirjan kustantaja::

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja::

9789176518885

E-kirjan kustantaja::

Albert Bonniers förlag

ISBN e-kirja::

9789100174545