I Hendes Majestæts tjeneste

Arvostelu 3.9
21h 40min
744 Sivua
Hamiltonserien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

En række mystiske og meget velorganiserede dødsfald blandt britiske computereksperter i våbenindustrien får den britiske efterretningstjeneste til at søge hjælp hos deres svenske kollegaer. Sir Geoffrey Hunt, Englands svar på D.G., har brug for hjælp til at rydde op i en aktion, der synes iscenesat fra Moskva, og ved hjælp af lidt diplomati og smiger lader den svenske statsminister sig overtale.

Jobbet havner i hænderne på Carl Hamiltons kollega, Luigi Svensson. Han nedsætter sig i London som computerekspert og lokkemad, og snart befinder han sig i edderkoppekvindens net. Imens må Carl forsvare sig selv og sin familie mod hævntogter fra den sicilianske mafia, og midt i det hele tvinger Sveriges forsvarsminister ham til Saudi-Arabien, hvorfra han skal lede befrielsen af tre svenske gidsler i Irak.

"Mens man begærligt pløjer sig igennem siderne, husker man på alle de gode stunder, man har tilbragt sammen med Carl Hamilton, dette uægte barn af Smiley, James Bond, Spillane og Sjöwall-Wahlöö."
Information

"Der er fuld damp på ... Topspænding, underholdning, aktuelle satiriske hip til journalister, tåbelige svenske sikkerhedsfolk og efterretningsagenter i almindelighed."
B.T.

"... lægger ikke skjul på en ofte ganske kontroversiel holdning til såvel svensk indenrigs- som udenrigspolitik, hvilket placerer Guillou i en central samfundskritisk krimitradition sammen med folk som Sjöwall og Wahlöö."
Jyllands-Posten

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Jan Mølgaard

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Osa:

9

Äänikirjan kesto:

21h 40min

Sivua:

744

Kielet::

tanska

Julkaistu::

12.2.2015

Äänikirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN Äänikirja::

9788771463460

E-kirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN e-kirja::

9788771463033