I nationens interesse

Arvostelu 4.1
17h 1min
531 Sivua
Hamiltonserien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Koskov, en russisk viceadmiral med ansvar for den russiske ubådseskadre i Østersøen, hopper af i Kairo, og det bliver Carl Hamilton, der i hemmelighed skal eskortere ham til Stockholm, inden sovjetiske agenter får muligheden for at slå ham ihjel.

Carls instrukser er entydige: Få for enhver pris Koskov levende til Stockholm. Ved tvivl om metodernes eventuelle lovlighed skal nationens interesse altid have første prioritet!

Koskov er i besiddelse af en række rystende oplysninger om militære aktioner på svensk territorium, og Hamilton får til opgave, i nationens interesse, at gennemføre en hemmelig undervandsoperation sammen med sine to nye assistenter Joar Lundwall og Åke Stålhandske. En livsfarlig opgave, som også kan koste ham livet bagefter, hvis den afsløres.

"Det er med andre ord spændende problemer, Guillou i mere end én forstand har fat på ... bogen læser man til ende uden andre afbrydelser, end dens længde gør nødvendige."
Information

"Jan Guillou har lagt en monumental spændingsroman på bordet ... spændende som bare pokker er den."
Weekendavisen

"Jan Guillou er ikke bare god, fordi han kan skrive en virkelig spændende bog. Han er god, fordi han tillader sig at stille spørgsmål, samtidig med at han fængsler sine læsere. Det er flot."
Vendsyssel Tidende

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Jan Mølgaard

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

17h 1min

Sivua:

531

Kielet::

tanska

Julkaistu::

12.2.2015

Äänikirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN Äänikirja::

9788771463408

E-kirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN e-kirja::

9788771462951