Ind er den eneste vej ud

5h 14min
232 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Klimakrise, tab af natur og biodiversitet og menneskelig mistrivsel handler alt sammen om, at noget er galt.
Det kunne se ud, som om det er verden, der er kaotisk, men sådan forholder det sig ikke. Det kaotiske er i os mennesker – det er os, der skaber ubalance og kaos i omgivelserne, og derfor er det os, der må ændre radikalt på den måde, vi er i verden på. Det handler i meget høj grad om, at vi skal give slip på gamle indlærte vaner og mindske vores egoisme og grådighed.
Vi er alle sammen borgere i en verden fuld af skønhed, og årsagen til vores problemer er alene at finde i vores eget sind.
En forandring af den menneskelige bevidsthedssfære er den eneste reelle løsning på de enorme udfordringer, vi står over for. Vi må forstå, hvad det vil sige at være menneske.

Hanne Frøyr har arbejdet som psykolog i en årrække. Ud over kendskabet til psykologi er hun inspireret af filosofiske retninger som buddhisme og esoterisk filosofi.
De seneste år har hun primært været optaget af at skrive og holde foredrag. Hun udgav bogen "Om mørke og om lys" i 2017. Derudover maler hun og debuterede på Charlottenborgs Kunstudstilling i 2009.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

5h 14min

Sivua:

232

Kielet:

tanska

Julkaistu:

7.5.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726479034

E-kirjan kustantaja:

Muusmann' Forlag

ISBN e-kirja:

9788793951310