Jeg tog en anden vej

25 år uden alkohol

Arvostelu 4.4
8h 2min
272 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Skuespiller Allan Olsen kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.

Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

I JEG TOG EN ANDEN VEJ fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester, og hvor han har fejret 40 års jubilæum. Og så giver han et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: ”Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

8h 2min

Sivua:

272

Kielet:

tanska

Julkaistu:

24.10.2018

Äänikirjan kustantaja:

People's

ISBN Äänikirja:

9788772009698

E-kirjan kustantaja:

People's

ISBN e-kirja:

9788772009131

© People's (E-kirja)