Laksetrappen

Et skævt tilbageblik

11h 13min
422 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

I efteråret 2015 udkom Allan Olsens debut som forfatter, erindringsbogen Tilfældigt strejfet, der blev en bestseller og modtog mange rosende anmeldelser. Nu kommer opfølgeren Laksetrappen – et skævt tilbageblik.

Bogen tager veloplagt fat, hvor Tilfældigt strejfet slap. Men hvor Tilfældigt strejfet koncentrerer sig om opvækstårene, er Laksetrappen spundet om livet i og omkring musikken. En laksetrappe er den anordning, der hjælper fiskene forbi vandfald eller andre umulige forhindringer. Hvis altså man nærer et stædigt ønske om at svømme imod strømmen. Det er ad denne kompromisløse vej, Allan Olsen har bevæget sig gennem hele sin lange karriere.

Allan Olsen skriver levende og medrivende om de krasse læreår som værtshussanger, kvababbelserne med at finde fodfæste i musikindustrien og etableringen af et professionelt og ombejlet liv i showbizz. Som sin forgænger vrimler Laksetrappen med hæsblæsende anekdoter og underholdende nedslag i livet som entertainer – samt med rørende og velskrevne tilbageblik i privatlivet.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

11h 13min

Sivua:

422

Kielet:

tanska

Julkaistu:

25.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

JP/Politikens Forlag

ISBN Äänikirja:

9788740054712

E-kirjan kustantaja:

JP/Politikens Forlag

ISBN e-kirja:

9788740054897