Min kamp IV

17h 25min
616 Sivua
Min kamp
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

I det selvbiografiske romanværk MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litterære ambitioner og de mennesker, han har omkring sig.

Efter tre år i gymnasiet i Kristiansand rejser Karl Ove 18 år gammel til Nordnorge, hvor han har fået job som lærervikar. Hans forældre er blevet skilt, hans bror Yngve er flyttet for længe siden, og Karl Ove skal ud i verden og være en ung mand. I det nordlige møder han elever og kolleger, som bringer ham i situationer, han aldrig før har befundet sig i.

MIN KAMP 4 skildrer en ung mands uforfærdede følelse af storhed og selvpåført ydmygelse, oprigtigheden, ærligheden, naiviteten og umodenheden i én stor og uforløst blanding. Som i de første tre bøger stilles der skarpt – helt skarpt – på de bitte små ting i menneskelivet.

MIN KAMP er Karl Ove Knausgårds tredje roman, og den består af seks bind. Værket har vakt stor opmærksomhed i hjemlandet og har udløst en debat om, hvor tæt på man kan gå i beskrivelsen af hverdagen og de mennesker, der befolker den.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Sara Koch

Muoto::

Äänikirja:
E-kirja:

Sarja::

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

17h 25min

Sivua:

616

Kategoriat::

Kielet::

tanska

Julkaistu::

15.1.2016

Äänikirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN Äänikirja::

9788711570005

E-kirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN e-kirja::

9788711404737

© Lindhardt og Ringhof (Äänikirja)

© Lindhardt og Ringhof (E-kirja)