Min kamp V

23h 22min
817 Sivua
Min kamp
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Karl Ove flytter til Bergen for at gå på Skrivekunstakademiet. Det bliver en gedigen skuffelse; han vil så meget, forstår så lidt og lykkes ikke med noget af det, han laver. Med et tilsyneladende fuldstændig uforståeligt gåpåmod fortsætter han med at skrive og læse. Flere af de mennesker, han kender og omgås, får deres manuskripter antaget på forlag og debuterer som forfattere. Karl Ove begynder at tænke, at han selv kan blive en habil litteraturskribent, men næppe nogensinde kunstner. Men skrivningen ændrer sig, og forholdet til verden omkring ham ændrer sig også.

MIN KAMP 5 er en roman om nye, stærke venskaber og om et alvorligt kærlighedsforhold, lige indtil romanen igen når frem til det eksistentielle omdrejningspunkt, som måske er den afgørende drivkraft for seksbindsværket: Faren dør, Karl Ove debuterer som forfatter, og alt bryder sammen.

I det anmelderroste selvbiografiske romanværk MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård i seks bind sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litterære ambitioner og de mennesker, han har omkring sig. Værket har vakt stor opmærksomhed i hjemlandet og har udløst en debat om, hvor tæt på man kan gå i beskrivelsen af hverdagen og de mennesker, der befolker den.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Sara Koch

Muoto::

Äänikirja:
E-kirja:

Sarja::

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

23h 22min

Sivua:

817

Kategoriat::

Kielet::

tanska

Julkaistu::

15.1.2016

Äänikirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN Äänikirja::

9788711571248

E-kirjan kustantaja::

Lindhardt og Ringhof

ISBN e-kirja::

9788711405925

© Lindhardt og Ringhof (Äänikirja)

© Lindhardt og Ringhof (E-kirja)