Musse & Helium. I duvjägarnas klor

Arvostelu 4.8
2h 31min
82 Sivua
Musse & Helium
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tillsammans med katten Sigge är de små mössen Musse och Helium återigen på väg in i Djurriket för att fortsätta sitt livsviktiga uppdrag — att hitta både Guldosten och sina föräldrar.

Med hjälp av prinsessan Frahs flygande hundar svävar de fram över det snötäckta Lindrizia. Men de hinner knappt landa förrän de upptäcker att det kryllar av onda Duvjägare inne i Djurriket, redo att ta dem till fånga så snart de lämnar Lindrizia. Endast ren och äkta magi kommer kunna hjälpa dem förbi.

Som ni redan vet så befinner de sig i en värld där vad som helst kan hända. Och i det här äventyret stöter de på kamouflerade sköldpaddor, sovdrakar och pratande båtar. Men det mest oväntade av allt är en vacker spion, som rapporterar allt den ser till de hämndlystna Duvjägarna. Kan Musse och Helium undkomma deras klor och rädda Djurriket och dess invånare en gång för alla?

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

2h 31min

Sivua:

82

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

28.6.2021

Äänikirjan kustantaja:

Bonnier Carlsen

ISBN Äänikirja:

9789179770525

E-kirjan kustantaja:

B. Wahlströms

ISBN e-kirja:

9789132212413

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Musse & Helium. I duvjägarnas klor

Musse och Helium är bäst jag fattar inte hur Camilla kommer på allt

Elsa Besser

Camilla du har detaljerat länge

Twinsen