Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen

Arvostelu 4.7
1h 52min
75 Sivua
Musse & Helium
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Musse och Helium är två små möss som bor hemma hos Camilla. Hur de kom dit är det ingen som vet, men konstigt nog kan mössen prata och Camilla förstår dem. En dag hittar mössen ett hål i väggen som leder till en annan värld – Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket, men har skickats därifrån eftersom onda Duvjägare vill ta dem till fånga för att på så sätt komma över rikets största skatt, Guldosten.

Musse och Heliums föräldrar, kungen och drottningen, är mystiskt försvunna, men det finns andra varelser som skyddar och hjälper dem. Varulven Ta-Ta, Tant Gamelina och grislejonet Charlie är bara några av alla mössens fantastiska vänner i Djurriket. Nu måste Musse och Helium finna Guldosten innan Duvjägarna fångar dem …

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Äänikirjan kesto:

1h 52min

Sivua:

75

Kielet::

ruotsi

Julkaistu::

28.6.2021

Äänikirjan kustantaja::

Bonnier Carlsen

ISBN Äänikirja::

9789179770501

E-kirjan kustantaja::

B. Wahlströms

ISBN e-kirja::

9789132210693

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen

Kiitos että olet tehnyt tämän kirjan tosi hyvä

viljami