Øje for øje

Arvostelu 4.4
19h 9min
645 Sivua
Hamiltonserien
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Salgsdirektøren for den svenske våbenfabrik Bofors er sammen med en kollega rejst til Italien for at sikre, at en våbenleverance til den italienske stat ikke falder i de forkerte hænder. Nogle dage senere modtager det svenske udenrigsministerium et brev med direktørens pegefinger og et krav om løsesum.

Sveriges officielle politik er aldrig at forhandle med terrorister eller organiserede forbrydere, så Carl Hamilton sendes til Sicilien.

Den svenske efterretningstjeneste er oppe mod en modstander, der ikke fører krig efter hærens regler for officerer og gentlemen, men den sicilianske mafia møder også en modstander af en slags, de aldrig før har mødt. Da Carl så også bliver personligt involveret, udbryder der noget nær en krig på Sicilien mellem tre svenske agenter på den ene side og et utal af mafiosoer på den anden.

"Carl spiller fjendens spil og overlader samvittigheds-overvejelserne til læseren. Hvilket i virkeligheden både er banalt og raffineret: Kan man som læser holde med en helt, der er skurk? Det er svært at lade være, for spændende er bogen."
Weekendavisen

"Forrygende fortalt."
Jyllands-Posten

"Der er fuldt tryk på kedlen med en raffineret slutning. Action og spænding, så du segner."
B.T.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Kääntäjä(t)::

Jan Mølgaard

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Osa:

6

Äänikirjan kesto:

19h 9min

Sivua:

645

Kielet::

tanska

Julkaistu::

12.2.2015

Äänikirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN Äänikirja::

9788771463439

E-kirjan kustantaja::

Modtryk

ISBN e-kirja::

9788771462999