Rottefælden

Arvostelu 4.1
12h 38min
360 Sivua
Washington Poe
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kriminalassistent Washington Poe er i retten og kæmper for at kunne beholde sit elskede, øde landsted, da han pludselig kaldes ud til et bordel i Carlisle, hvor en mand er blevet tævet ihjel med et baseballbat. Poe undrer sig: Han jagter normalt seriemordere, så hvad skal han på en tilsyneladende banal drabssag? Men det viser sig, at højtplacerede, hemmelighedsfulde personer har ønsket at få netop ham på sagen.
Da Poe og den socialt udfordrede analytiker Tilly Bradshaw dykker dybere ned i sagen, møder de en stime af ubesvarede spørgsmål: Selv om ofret blev grundigt tjekket, da han opnåede en betroet stilling, ser intet i hans fortid ud til at stemme. Hvorfor blev der efterladt en lille keramikfigur på drabsstedet – og hvorfor blev den fjernet af en person fra efterforskningsteamet? Og hvad er forbindelsen til et perfekt udført bankkup tre år tidligere, hvor intet blev stjålet?

„Uomgængelig.“ – Daily Express

„Hæsblæsende tempo.“ – The Times

„Underholdende og medrivende.“ – B.A. Paris

„En overbevisende thriller af et stort, nyt forfattertalent. Et stramt plot, der ikke er for svage sjæle!“ – David Mark

„Masser af godt udtænkte plottwists og med små glimt af humor, der giver læseren et pusterum fra den åndeløse spænding.“ – Michael J. Malone

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

12h 38min

Sivua:

360

Kielet:

tanska

Julkaistu:

16.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Jentas

ISBN Äänikirja:

9788771078794

E-kirjan kustantaja:

Jentas

ISBN e-kirja:

9788771078787

© Jentas (Äänikirja)

© Jentas (E-kirja)