Salt i såret

10h 28min
381 Sivua
Brigid Quinn
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Eks-FBI-agent Brigid Quinn har set det hele – og overlevet det. Men intet er så udfordrende som ens familie …

Da Brigid får en opringning fra sin mor om, at hendes far er kommet på hospitalet, vender hun næsen mod Florida og sin dysfunktionelle familie. Skæbnen vil, at hendes tidligere kollega Laura Coleman bor i nærheden, så hun griber chancen, da Laura beder om hjælp med en appel for en dødsdømt. Har Marcus Creighton slået sin kone og tre børn ihjel femten år tidligere, eller er han offer for dårligt politiarbejde? Kan de nå at finde hoved og hale i sagen, inden dommen effektueres? Samtidig er Brigid alvorligt bekymret for, om Laura er blevet for personligt involveret i sagen, og også for, om hendes egne instinkter for en gangs skyld forråder hende.

Brigid Quinn er den slags FBI-agent, man aldrig nogensinde har mødt, men gerne vil møde igen.

Peter Robinson

Blæst bagover. Hvad kan jeg ellers sige? Brigid Quinn er en beundringsværdig heltinde. Masterman skriver som en engel, der har set alt for mange ugudelige ting.

Linwood Barclay

Edgar-finalisten Masterman leverer en medfølende, skarp beskrivelse af menneskets svagheder i sin isnende tredje thriller, der er fuld af overraskelser … Brigid er en fængslende, mangefacetteret hovedperson, der ikke har nogen problemer med at bøje reglerne i sin stræben efter retfærdighed.

Publishers Weekly

Vil med sikkerhed bidrage til den voksende læserskare af denne dybt originale serie.

Library Journal

Quinns kvikke og tapre kamp mod de korrupte og uvidende mennesker, der er involveret i mordsagen, skaber den forrygende læseoplevelse, vi er blevet forvænt med i Mastermans bøger.

The Toronto Star

En krimi, der bryder genren – en overraskende, nervepirrende historie med personer, der er så ægte og genkendelige i deres menneskelighed, at det knuser ens hjerte lidt. Uovertruffen.

Shari Lapena

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Eva Birklund

Muoto:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

10h 28min

Sivua:

381

Kielet:

tanska

Julkaistu:

22.2.2018

Äänikirjan kustantaja:

Jentas

ISBN Äänikirja:

9788771075489

E-kirjan kustantaja:

Jentas

ISBN e-kirja:

9788771075472

© Jentas (E-kirja)