Sunset Park

9h 33min
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

In de begindagen van de economische crisis van 2008 wordt Miles Heller gedwongen terug te keren naar New York. Belangrijke personen uit het leven dat hij ontvlucht was komen langzaam bovendrijven. Een beroemde actrice die haar zinnen gezet heeft op een terugkeer naar Broadway. Een onafhankelijke uitgever die op het punt staat zijn bedrijf te verliezen, maar zijn huwelijk denkt te kunnen redden. En dan is er ook nog het Ziekenhuis van Kapotte Dingen, waar getracht wordt de vergane glorie van oud goed te herstellen. Ondanks de rouw, de schaamte, het stilzwijgen, dendert het leven onverbiddelijk door...
De verschilllende karakters en de gevolgen van de crisis worden door Paul Auster samengesmeed tot een aangrijpende en indrukwekkende roman; Sunset Park ontroert en legt de ruwe kanten van de Verenigde Staten bloot.

Paul Auster (1947) is een Amerikaanse auteur die gezien wordt als een van de beste schrijvers uit de Verenigde Staten. Zijn werken omvatten verschillende genres als romans, poëzie, autobiografische essays en filmscripts. Hij werd vooral bekend door de detectivereeks ‘The New York Trilogy’ (1987) dankzij de onconventionele verhaallijnen en de diepere thema’s die hij aansnijdt. Dit is typerend voor de werken van Paul Auster.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Ton Heuvelmans

Äänikirjan kesto:

9h 33min

Kielet:

hollanti

Julkaistu:

30.12.2022

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726774818