Tothom et recordarà

8h 21min
295 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Andreu Martín torna a la col·lecció de Crims.cat amb un relat sobre els atemptats gihadistes a Barcelona l’agost del 2017 i la troballa d’un cos mort. Arran de tan tràgics successos, munta una trama veraç i mordaç a parts iguals on també farà referència als atemptats a França: a la sala Bataclan i a la revista satírica Charly Hebdo.
Una trama que es divideix en dues narracions paral·leles ben diferenciades per obrir diferents punts de vista d’una mateixa història misteriosa sobre el món de les màfies i la corrupció. Una novel·la que farà les delícies dels lectors més exigents gràcies a l’estil incisiu de l’autor. Així sabrem si els personatges seran recordats o no.

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és escriptor especialitzat en novel·la negra i policíaca des que el 1979 va publicar "Muts i a la gàbia". El 1980 va rebre el premi Círculo del Crimen per "Pròtesi". Posteriorment, ha escrit nombroses obres del gènere que han estat guardonades, com "Si és no és", "Barcelona connection" i "L’home que tenia raó", "Bellíssimes persones" o "De tot cor". A més, ha rebut el prestigiós premi Pepe Carvalho, al festival BCNegra, que guardona tota una trajectòria de més d’un centenar de novel·les. Ha escrit també gènere eròtic i novel·la infantil, on, juntament amb Jaume Ribera, ha creat el personatge Flanagan, la primera novel·la del qual, "No demanis llobarro fora de temporada", va rebre el Premi Nacional de Literatura Juvenil. Té obra traduïda a l'alemany, l'asturià, el castellà, l'èuscar, el francès, el gallec i l'italià.

Kirjailija(t)::

Lukija(t)::

Muoto::

E-kirja:
Äänikirja:

Äänikirjan kesto:

8h 21min

Sivua:

295

Kielet::

katalaani

Julkaistu::

7.2.2022

Äänikirjan kustantaja::

Saga Egmont

ISBN Äänikirja::

9788726910391

E-kirjan kustantaja::

Editorial Clandestina/Crims.cat

ISBN e-kirja::

9788417077969