Twist

375 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Intelligent og velkomponeret roman om en mands forsøg på at finde ud af, hvem den kvinde, han har elsket siden sin ungdom, i virkeligheden er.

En midaldrende dramatiker er draget til Karlskrona for at skrive på en biografi, da han gennem et par ungdomsvenner render ind i den småkriminelle russer Jeff. Han kender ikke Jeff, men Jeff kender tydeligvis ham. De har nemlig en fælles bekendt: den mystiske Anne-Marie.

Halvtreds år tidligere forelsker vores fortæller sig en lun sommerdag i en pige i den svenske skærgård – en forelskelse, der skal forfølge ham resten af hans liv, og som efterlader et uhyggeligt spor af magt og penge og intriger i sit kølvand.

I centrum står den gådefulde Anne-Marie – eller Amy eller Annie eller Anna alt efter, hvem der taler om hende, og efterhånden som fortælleren graver dybere i Anne-Maries og sin egen fortid, tegner sig et billede af en kvinde, han ikke kender, og et korrumperet samfund under det polerede velfærdsydre.

Pressen skriver:

»Det er en gribende kærlighedshistorie, Klas Östergren fortæller i Twist, og et imponerende realistisk thrillerunivers, han sætter i scene. … Klas Östergren er en fremragende iagttager af sin generation og af det Sverige, som den har været med til at skabe.«

***** - Politiken

»En usædvanligt god, følsom thriller.«

***** - Fyens Stiftsstidende

»Hæng på, for Klas Östergrens Twist er muligvis et mesterværk.«

****** - Femina

»Bogen springer ubesværet frem og tilbage i tiden. Elegant. … Med Twist demonstrerer Klas Östergren, at der ikke var grund til at rynke på næsen, da han som den første såkaldte populærforfatter sidste år blev optaget i Det Svenske Akademi.«

- Weekendavisen

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Kamilla Jørgensen

Muoto:

E-kirja

Sivua:

375

Kielet:

tanska

Julkaistu:

16.10.2015

E-kirjan kustantaja:

Gyldendal

ISBN e-kirja:

9788763840736

© Gyldendal (E-kirja)