Ustyrligt blod

Arvostelu 4.6
30h 14min
1045 Sivua
Cormoran Strike
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Under et besøg hjemme i Cornwall bliver privatdetektiven Cormoran Strike antastet af en kvinde, der beder ham hjælpe med at finde hendes mor, Margot Bamborough – som forsvandt under mystiske omstændigheder i 1974.

Det er nyt for Strike at arbejde med en henlagt sag – for slet ikke at tale om en fyrre år gammel, uopklaret én af slagsen. Trods den spinkle chance for succes, bliver han interesseret og påtager sig opgaven, oven i den stribe sager han og hans partner på detektivbureauet, Robin Ellacott, allerede arbejder med. Robin slås samtidig med en problematisk skilsmisse, uønskede tilnærmelser fra anden side og sine følelser for Strike.

Efterforskningen af Margots forsvinden viser sig at være en djævelsk kompleks sag, som omfatter tarotkort, en psykopatisk seriemorder og upålidelige vidner. Og de må sande, at selv en årtier gammel sag kan vise sig at være dødsensfarlig …

Ustyrligt blod er den femte Cormoran Strike-roman, og dette labyrintiske værk, som tager vejret fra en, er samtidig det mest fængslende og gribende til dato.

Robert Galbraith er et pseudonym for J.K. Rowling, forfatteren til Harry Potter-bøgerne og Den tomme plads.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Agnete Dorph Stjernfelt

Muoto:

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

30h 14min

Sivua:

1045

Kielet:

tanska

Julkaistu:

24.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gyldendal

ISBN Äänikirja:

9788702307399

E-kirjan kustantaja:

Gyldendal

ISBN e-kirja:

9788702307382