Washingtondekretet

Arvostelu 3.7
23h 25min
723 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Doggie Rogers är lycklig när hon kliver in på Hotel Splendor för att fira den demokratiske presidentkandidaten Bruce Jansens historiska valseger. Hon är full av hopp inför framtiden och övertygad om att Jansen är den rätte att axla rollen som världens mäktigaste man. Men medan den nyvalde presidenten hyllas av sina trogna medarbetare drar en man i rummet plötsligt vapen. Skottet träffar Bruce Jansens höggravida hustru, och varken hon eller det ofödda barnet går att rädda.

Doggie är i chocktillstånd – inte minst för att hennes egen far anklagas för mordet. När Bruce Jansen senare svär presidenteden är han en djupt förbittrad man. Han lägger fram en ytterst kontroversiell förordning som ska återupprätta ordningen i USA. Men då det går upp för medborgarna vad Washingtondekretet innebär, bryter helvetet loss. Snart är gränserna stängda, utegångsförbud införs och inbördeskriget hotar.

En liten grupp människor, med Doggie Rogers i täten, klamrar sig dock fast vid hoppet och gör allt för att avslöja komplotten som det amerikanska samhället är utsatt för. Doggie har blivit landets mest eftersökta kvinna. Och nationens framtid vilar på hennes axlar.Washingtondekretet är en tankeväckande politisk thriller från författaren bakom succéböckerna om Avdelning Q.

Kirjailija(t)::

Kääntäjä(t)::

Leif Jacobsen

Muoto::

Äänikirja:
E-kirja:

Äänikirjan kesto:

23h 25min

Sivua:

723

Kielet::

ruotsi

Julkaistu::

21.6.2016

Äänikirjan kustantaja::

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja::

9789176512296

E-kirjan kustantaja::

Albert Bonniers förlag

ISBN e-kirja::

9789100165642