Tietosuojakäytäntö

Yhteenveto

Yleistä

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä henkilötietoja BookBeat käsittelee rekisteröidessäsi tilin BookBeatiin ja käyttäessäsi BookBeatin palveluita sekä soveltuvin osin ostaessasi lahjakortin tai käyttäessäsi sovellusta rekisteröimättä tiliä palveluun. Lisäksi kerromme miksi ja millä lakisääteisellä perusteella henkilötietojasi käsitellään sekä mitä oikeuksia sinulla on meitä kohtaan henkilötietojasi koskien. Käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan soveltuvan lainsäädännön ja asetusten mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus ("GDPR"). Tämän tietosuojakäytännön alussa on yhteenveto siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Tätä osiota seuraa yksityiskohtaisempaa tietoa.

Vastuu henkilötiedoistasi

BookBeat AB, y-tunnus 556560-4583 ja BookBeat Oy y-tunnus 16552213 (yhdessä "BookBeat", "me", "meidän") ovat yhdessä henkilötietojesi suhteen rekisterinpitäjiä. Käsittelemme tietojasi tämän tietosuojakäytännön ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Halutessasi ottaa meihin yhteyttä, yhteystietomme löytyvät "Ota yhteyttä meihin"-osiosta.

Tietojesi käsittely tilanteessa, jossa et ole rekisteröinyt tiliä BookBeatiin

Voimme käsitellä tiettyjä tietoja kahdessa tilanteessa, vaikka sinulla ei olisikaan rekisteröityä tiliä meille: ensinnäkin ostaessasi meiltä lahjakortin ja toiseksi asioidessasi sovelluksessa rekisteröitymättä. Katso osio "Kuinka käytämme henkilötietoja" saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi näissä tilanteissa.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietojasi pääasiassa tarjotaksemme sinulle palveluitamme. Tarkoitamme termeillä "palvelu", "meidän palvelu" ja muilla vastaavilla ilmauksilla (BookBeatin) digitaalista tilauspalvelua ääni- ja e-kirjoille, jossa voit kuunnella ja lukea kirjoja kuukausimaksua vastaan ja jossa voimme antaa sinulle vinkkejä sellaisista kirjoista, joista voisit olla kiinnostunut sen perusteella, mitä olet aiemmin kuunnellut ja lukenut. Et voi kieltää sellaisen tiedon käyttöä, joka on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi ja silti vaatia palvelun tarjoamista. Lähetämme sinulle myös tietoa palvelun päivityksistä, palvelun uudesta sisällöstä ja soveltuvin osin ajankohtaisista kampanjoista tai tarjoamistamme uusista palveluista tai tuotteista. Voimme myös hyödyntää palvelun käyttöä koskevia tietoja ja meille mahdollisesti antamaasi palautetta parantaaksemme palveluamme. Analysoimme myös sitä, miten asiakkaamme käsittelevät sähköpostiviestejämme, toisin sanoen oletko avannut viestin, klikannut linkkiä ja niin edelleen. Voit pääsääntöisesti kieltää sellaisten tietojen käsittelyn, joka ei ole tarpeen palvelun tarjoamiselle tai johon meillä ei ole lakisääteistä velvoitetta, ja silti käyttää palvelua.

Katso "Kuinka käytämme henkilötietoja" -osio saadaksesi lisätietoa siitä, mihin käytämme henkilötietojasi.

Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme pääasiassa niitä tietoja, jotka olet itse luovuttanut meille rekisteröitymisesi yhteydessä, kuten nimi, sähköpostiosoite, salasana (salattu) ja IP-osoite. Voidaksesi maksaa tilauksesi annat myös tietoja maksutavastasi (esim. maksukortti). Maksutavan palveluntarjoaja vastaa maksusuorituksista, ja saamme ainoastaan tiettyjä tarvitsemiamme tietoja maksutavastasi (korttimaksuissa saamme korttinumerosi neljä viimeistä numeroa sekä tiedon kortin voimassaoloajan päättymiskuukaudesta ja -vuodesta muistuttaaksemme sinua voimassaoloajan päättymisestä). Käsittelemme myös tietoa maksusuorituksesta ja maksuajankohdasta.

Käsittelemme myös muita henkilötietoja. Katso "Mitä henkilötietoja keräämme" -osio saadaksesi lisätietoa käsittelemistämme henkilötietoluokituksista.

Käsittely, johon toivomme sinun kiinnittävän erityistä huomiota

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja turvallisen palvelun. Tästä syystä meidän on kerättävä tietoja käyttämästäsi laitteesta ja tiettyä statistiikkaa käyttötottumuksistasi. Palvelun tavoitteena ei ole tarjota ainoastaan monipuolista sisältöä, vaan haluamme parantaa keinoja löytää kirjoja, joista uskomme sinun pitävän. Voidaksemme nostaa esille relevantteja kirjoja, palvelumme on suunniteltu siten, että tarjoamme sinulle henkilökohtaisia suosituksia perustuen siihen, millaisia kirjoja olet kuunnellut/lukenut sekä perustuen sovelluksen ja www-sivuston käyttöösi. Mikäli haluat käyttää palvelua, joka auttaa sinua löytämään kirjoja, jotka voivat kiinnostaa sinua, sopii BookBeatin palvelu sinulle. Jos et halua saada tällaisia kirjasuosituksia, BookBeatin palvelu ei ehkä sovellu sinulle yhtä hyvin. Käytämme myös sellaisten yritysten palveluita, jotka auttavat meitä optimoimaan digitaalista markkinointiamme sinulle ja henkilöille, joilla on samanlainen profiili kuin sinulla. Markkinoinnin optimoimiseksi jaamme henkilötietojasi tämän tyyppisten palveluntarjoajien kanssa. Palveluntarjoajalla ei ole oikeutta käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja palveluntarjoaja suorittaa tietojenkäsittelyä ainoastaan ohjeistuksemme mukaisesti.

Katso "Mitä henkilötietoja keräämme" -osio saadaksesi lisätietoa käsittelemistämme henkilötietoluokituksista.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietojasi niin kauan kuin tilaat palvelua ja suurinta osaa tiedoista on tarpeen käsitellä, jotta voit käyttää palvelua. Säilytämme tietojasi tilauksesi päättyessä vielä hetken, yleensä 24 kuukautta, helpottaaksemme palvelun uudelleentilaamista, mikäli päätät aloittaa tilauksesi uudelleen. Sinulla on kuitenkin oikeus pyytää, että tietosi poistetaan aikaisemmin. Meidän tarvitsee käsitellä tiettyjä tietoja sinusta pidempään sen jälkeen kun olet lopettanut palvelun tilaamisen, mukaan lukien ne tiedot, joita koskien meillä on lakisääteinen säilytysvelvollisuus tai jos tietoja tarvitaan oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi tai tällaisia vaatimuksia vastaan puolustautumiseksi. Emme kuitenkaan tallenna tietojasi tarpeettomasti. Katso "Henkilötietojen säilyttäminen" -osio saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään.

Käsittelymme lakisääteinen perusta

Käsittelemme tietojasi aina soveltuvan lainsäädännön ja asetusten mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus ("GDPR"). Pidämme tietojasi koskevan tietojenkäsittelyn kolmena lakisääteisenä perusteena sopimusten täyttämistä, oikeutettujen etujen toteuttamista ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä. Katso osio "Kuinka käytämme henkilötietoja" saadaksesi lisätietoa niistä lakisääteisistä perusteista, joiden perusteella käsittelemme tietojasi.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä lakisääteisiä oikeuksia henkilötietojasi koskien, ja voit saattaa nämä voimaan ottamalla meihin yhteyttä. Kuvaamme niitä lyhyesti alla.

Sinulla on oikeus:

  1. saada pääsy niihin sinua koskeviin tietoihin, joita käsittelemme sekä saada tietoa käsittelytavasta ("oikeus saada pääsy tietoihin");
  2. saada virheelliset henkilötietosi oikaistuksi ("oikeus pyytää oikaisemista");
  3. saada tietosi poistetuksi (muu tieto kuin sellainen, jota meidän on lain perusteella säilytettävä tai jota tarvitaan sopimuksen täyttämiseksi tai lakisääteisten vaatimusten voimaansaattamiseksi tai tällaisia vaatimuksia vastaan puolustautumiseksi) ("oikeus tietojen poistamiseen");
  4. tietyissä tilanteissa pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan ("oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista");
  5. vastustaa sellaista harjoittamaamme tietojenkäsittelyä, joka perustuu lailliseen perusteeseen "meidän oikeutettu etumme" ("oikeus vastustaa käsittelyä"); ja
  6. saada pääsy niihin sinua koskeviin tietoihin, joita käsittelemme jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa, ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän sitä estämättä (sillä edellytyksellä, että saamme tiedot sinulta täyttääksemme sopimuksemme ja että käsittelemme tietoja automaattisesti) ("oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen").



Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus sen paikkakunnan toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jolla asut, työskentelet tai jossa mahdollinen henkilötietorikkomus tapahtui.

Katso "Mitkä ovat oikeutesi" -osio saadaksesi lisätietoa oikeuksistasi.

Evästeet

Käytämme niin sanottua cookie toimintoa eli evästeitä (pieniä laitteeseen sijoitettuja tekstitiedostoja) tarjotaksemme www-sivustoamme ja palveluamme sekä helpottaaksemme tiedon keräämistä. Voimme käyttää evästeitä tallentaaksemme asetuksesi, helpottaaksemme sisäänkirjautumista, kohdentaaksemme markkinointia ja analysoidaksemme toimia www-sivustolla. Katso erillinen Evästeselosteemme saadaksesi lisätietoa niistä evästeistä, joita käytämme.

Lisätietoa

Alla olevia linkkejä klikkaamalla voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, miten se vaikuttaa tietosuojaasi ja miten voit suojata oikeuksiasi. Katso osio "Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja" saadaksesi yksityiskohtaisempaa tietoa henkilötietojesi käsittelystä.

Sisällys

Yhteenveto

Sisällys

Mitä henkilötietoja keräämme

Kuinka käytämme henkilötietoja

Miksi jaamme henkilötietojasi

Kuinka voit tarkastella ja hallinnoida henkilötietojasi

Mitkä ovat oikeutesi

Henkilötietojen turvaaminen

Henkilötietojen säilyttäminen

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Ota yhteyttä meihin

Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja

Mitä henkilötietoja keräämme

BookBeat AB, y-tunnus 556560-4583 ja BookBeat Oy y-tunnus 16552213 (yhdessä "BookBeat", "me", "meidän") ovat yhdessä henkilötietojesi suhteen rekisterinpitäjiä. Käsittelemme tietojasi tämän tietosuojakäytännön ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Halutessasi ottaa meihin yhteyttä yhteystietomme löytyvät "Ota yhteyttä meihin" -osiosta.

Keräämme tietoja, jotta palvelumme toimii tehokkaasti ja tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Saamme määrätyt tiedot suoraan sinulta luodessasi käyttäjätilin palvelussamme, kun hallinnoit käyttäjätiliäsi, kuunnellessasi tai lukiessasi kirjaa palvelussa tai ottaessasi yhteyttä asiakastukeen. Jos et halua antaa palvelun käyttämiseksi välttämättömiä tietoja, et voi käyttää palvelua.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja turvallisen palvelun. Tästä syystä meidän on kerättävä tietoja käyttämästäsi laitteesta ja tiettyä statistiikkaa käyttötottumuksistasi. Palvelun tavoitteena ei ole ainoastaan tarjota monipuolista sisältöä, vaan haluamme yksinkertaistaa keinoja löytää kirjoja, joista uskomme sinun pitävän. Voidaksemme nostaa esille relevantteja kirjoja, palvelumme on suunniteltu siten, että tarjoamme sinulle henkilökohtaisia suosituksia perustuen siihen, millaisia kirjoja olet kuunnellut/lukenut sekä perustuen sovelluksen ja www-sivuston käyttöösi. Mikäli haluat käyttää palvelua, joka auttaa sinua löytämään kirjoja, jotka voivat kiinnostaa sinua, sopii BookBeatin palvelu sinulle. Jos et halua saada tällaisia kirjasuosituksia, BookBeatin palvelu ei ehkä sovellu sinulle yhtä hyvin.

Käsittelemme tietojasi aina soveltuvan lainsäädännön ja asetusten mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetus ("GDPR"). Pidämme tietojasi koskevan tietojenkäsittelyn kolmena lakisääteisenä perusteena sopimusten täyttämistä, oikeutettujen etujen toteuttamista ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä.

Käsittelemme pääasiassa niitä tietoja, joita olet itse luovuttanut meille rekisteröitymisesi yhteydessä, kuten nimi, sähköpostiosoite, salasana (salattu) ja IP-osoite. Voidaksesi maksaa tilauksesi annat myös tietoja maksutavastasi (esim. maksukortti). Maksutavan palveluntarjoaja vastaa maksusuorituksista, ja saamme ainoastaan tiettyjä tarvitsemiamme tietoja maksutavastasi (korttimaksuissa saamme korttinumerosi neljä viimeistä numeroa sekä tiedon voimassaoloajan päättymiskuukaudesta ja -vuodesta muistuttaaksemme sinua voimassaoloajan päättymisestä). Käsittelemme myös tietoa maksusuorituksesta ja maksuajankohdasta.

Palvelun puitteissa keräämämme tiedot riippuvat osittain valinnoistasi, toimistasi ja yksityisyysasetuksistasi. Voimme kerätä seuraavia tietoja sinusta:

  • Tunnistetiedot. Etunimi, sukunimi ja käyttäjätunnus.
  • Yhteystiedot. Sähköpostiosoite.
  • Maksutiedot. Tiedot maksuvälineestäsi (esim. maksukorttisi neljä viimeistä numeroa ja voimassaoloaika), tiedot koskien maksuhistoriaa (mukaan lukien tieto kokeilujaksoista ja ajanjaksoista ilman aktiivista tilausta) ja käyttäjätilitunnus.
  • Tekniset tiedot. IP-osoite, maantieteellinen sijainti, laitetyyppi, laitteen nimi, käyttöjärjestelmä, sovellusversio, sovelluksen asetukset, kirjan nimike ja ISBN, ja salasana (salattu).
  • Käyttöhistoria. Luku- ja kuunteluhistoria, nimikevalinnat, tallennetut kirjat, kirja-arvioinnit, suosikeiksi merkityt kirjailijat/sarjat, nappien painallukset ja muut valinnat sovelluksessa sekä hakuhistoria.
  • Vastaukset kyselyihin ja tutkimuksiin. Asiakkaan vastaukset kyselyihin/kysymyksiin, joihin pyydämme asiakasta vastaamaan (esim. tilauksen irtisanomisen yhteydessä), ja jotka voivat sisältää henkilötietoja.
  • Sähköpostitse tapahtuva vuorovaikutus ym. markkinointia tai markkinointitutkimusta varten. Sähköpostitse tapahtuva vuorovaikutus, viestit sovelluksessa ja push-ilmoitukset, esim. koskien viestin avaamista, sähköpostissa olevien linkkien klikkaamista sekä ajankohtaa ja paikkaa/kaupunkia, jossa vastaanottaja avasi sähköpostin.
  • Muut tiedot, jotka olet antanut asiakastukea varten. Asiakas voi joutua antamaan muita tietoja asiakastukeen saadakseen apua esim. tuki- tai vianetsintäasioissa.



Katso osio "Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja" saadaksesi yksityiskohtaisempaa tietoa koskien sitä, mitä henkilötietoja käsitellään.

Kuinka käytämme henkilötietoja

Käsittelemme tietojasi pääasiassa tarjotaksemme sinulle palveluitamme. Tarkoitamme termeillä "palvelu", "meidän palvelu" ja muilla vastaavilla ilmauksilla (BookBeatin) digitaalista tilauspalvelua ääni- ja e-kirjoille, jossa voit kuunnella ja lukea kirjoja kuukausimaksua vastaan ja jossa voimme antaa sinulle vinkkejä sellaisista kirjoista, joista voisit olla kiinnostunut sen perusteella, mitä olet aiemmin kuunnellut ja lukenut. Et voi kieltää sellaisen tiedon käyttöä, joka on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi ja silti vaatia palvelun tarjoamista. Lähetämme sinulle myös tietoa palvelun päivityksistä, palvelun uudesta sisällöstä ja soveltuvin osin ajankohtaisista kampanjoista tai tarjoamistamme uusista palveluista tai tuotteista. Voimme myös hyödyntää palvelun käyttöä koskevia tietoja ja meille mahdollisesti antamaasi palautetta parantaaksemme palveluamme. Analysoimme myös sitä, miten asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa sähköpostiviestien kanssa, toisin sanoen oletko avannut viestin, klikannut linkkiä ja niin edelleen. Voit pääsääntöisesti kieltää sellaisten tietojen käsittelyn, joka ei ole tarpeen palvelun toimittamiselle tai johon meillä ei ole lakisääteistä velvoitetta, ja silti käyttää palvelua.

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Tarjotaksemme palvelua ja myydäksemme lahjakortteja

Palvelun tarjoamiseksi, mukaan lukien:

  • Palvelun yleisten käyttöehtojen noudattaminen;
  • Palvelun optimointi jokaiselle laitteelle, jolla palvelua käytetään;
  • Mahdollistaaksemme "jatka lukemista/kuuntelua siitä mihin jäit" -toiminnon;
  • Veloittaaksemme sinulta asianmukaiset maksut palvelun käytöstä;
  • Tarjotaksemme apua ja tukea asiakastuesta virhetilanteissa;
  • Lähettääksemme relevanttia tietoa palvelusta/tilauksesta, esim. tervetuloa-sähköposti, tietoa palvelun päivityksistä, muistutus maksukortin vanhentumisesta jne.;
  • Tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden testata palvelua ilman rekisteröitymistä lataamalla sovellus ja tarkastelemalla sisältöä;
  • Lahjakorttien myynti.
BookBeatin sisällön ja palveluiden mainostamiseksi

Tämä mahdollistaa markkinointitoimet, mukaan lukien mukautettu markkinointi perustuen:

  • luku- ja kuunteluhistoriaasi;
  • maksuhistoriaasi;
  • Ihmisiin, joilla on samanlainen profiili kuin sinulla.
Parantaaksemme palveluamme

Voidaksemme parantaa palveluamme ja tarjontaamme, joka koostuu palvelun ylläpitämisestä ja laadunparantamisesta, uusien toimintojen kehittämisestä ja uuden sisällön tarjoamisesta, mukaan lukien:

  • Kyselyiden/markkinointitutkimusten lähettäminen sinulle. Kyselyihin/markkinointitutkimuksiin osallistuminen on vapaaehtoista.
Täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme

Jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme, mukaan lukien:

  • Vastataksemme viranomaisten pyyntöihin koskien pääsyä henkilötietoihin; ja
  • Täyttääksemme lainmukaisen kirjanpitovelvollisuutemme.
Mahdollistaaksemme riittävän turvallisuustason ja estääksemme väärinkäytökset

Jotta voimme estää ja puolustautua vilpillisiä vaatimuksia vastaan ja varmistaa palvelun korkean turvallisuustason ylläpidon, mukaan lukien:

  • estääksemme kokeilujakso-tarjouksen toistuvan ja vilpillisen käytön, ja puolustautuaksemme tällaista käyttöä vastaan;
  • estääksemme asiakkaiden esittämät vilpilliset väitteet koskien maksusuorituksia ja puolustautuaksemme tällaiselta käytöltä; ja
  • ylläpitääksemme ja parantaaksemme palvelun turvallisuustasoa.

Katso osio "Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja" saadaksesi yksityiskohtaisempaa tietoa koskien sitä, mitä tarkoitusta varten henkilötietoja käsitellään.

Miksi jaamme henkilötietojasi

On mahdollista, että meidän tulee joskus jakaa tietojasi muiden konserniyhtiöiden kesken (olemme osa konsernia, jonka emoyhtiö on Bonnier AB, y-tunnus 556508-3663) mikäli konsernissamme on yhtiö, joka tarjoaa palveluitansa meille. Bonnier AB -konsernin päätoimipaikka on Ruotsissa, mutta konserni harjoittaa liiketoimintaa ja sillä on tytäryhtiöitä myös Ruotsin ulkopuolella.

On myös mahdollista, että meidän tulee joskus jakaa tietojasi konsernin ulkopuolisille yhtiöille, jotka toimivat meidän lukuumme varmistaaksemme osaltamme, että voimme tarjota sinulle palveluamme ja asiakastukea, vianetsintää ja muuta teknistä tukea. Yritykset, joille jaamme henkilötietoja, käsittelevät ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tämän tietosuojakäytännön mukaisten tarkoitusten täyttämiseksi. Tällaisten yritysten on noudatettava tietosuojaa koskevia vaatimuksiamme, eikä yrityksillä ole lupaa käyttää saamiansa henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa.

Esimerkiksi yrityksillä, jotka tarjoavat maksupalveluratkaisuita, on suora pääsy sellaisiin maksutapasi tietoihin, jotka annat rekisteröidessäsi tilin tai päivittäessäsi tiliä myöhemmin. Jaamme tietoa myös yhtiöiden kanssa, jotka tarjoavat IT-palveluita (tallennus, tuki, virheraportit ja vianetsintä, ohjelmistopäivitykset jne.), asiakastukipalveluita, kyselyitä, digitaalisen markkinoinnin optimointia (sinulle ja henkilöille, joilla on samankaltainen profiili), sähköpostiviestejä (tiedotus- ja markkinointitarkoituksessa), analyyseja ja tilastoja. Esimerkkejä tällaisista yhtiöistä, joita käytämme yllä mainittuihin tarkoituksiin ovat muun muassa:

  • Microsoft Azure – kaikenlaisen tiedon tallentamiseen
  • Google – tukeen, vianmääritykseen, tilastoihin ja markkinointiin
  • Zendesk – tukeen ja tilastoihin
  • Mailchimp – sähköpostiin ja markkinointiin
  • Facebook ja Instagram – digitaaliseen markkinointiin, viestintään ja optimointiin

On mahdollista, että meidän tulee jakaa tietojasi jostakin seuraavasta syystä:

  • Noudattaaksemme lainsäädäntöä tai tuomioistuimen tai viranomaisen muodostamaa oikeuskäytäntöä ja antaaksemme poliisille, veroviranomaiselle, tietosuojaviranomaiselle tai muille asianmukaisille viranomaisille tietoja; tai
  • Suojataksemme BookBeatille kuuluvia oikeuksia ja omaisuutta, mukaan lukien niiden käyttöehtojen täytäntöönpano, jotka sääntelevät osaltasi palvelun käyttöä.
Tietoja jaetaan myös EU:n ulkopuolelle

Henkilötietojasi käsittelevät myös EU:n ulkopuoliset yhtiöt, joiden tarjoamien palveluiden käyttö on meille tarpeellista toteuttaaksemme tässä tietosuojakäytännössä kuvatun henkilötietojen käsittelyn. Kaikki EU:n ulkopuoliset maat, joissa henkilötietojasi käsitellään, eivät aina tarjoa yhtä korkeaa suojan tasoa henkilötiedoillesi kuin EU:ssa. Vakuutamme kuitenkin, että henkilötietojasi suojataan korkeatasoisesti. Siirrämme tietoja ainoastaan sellaisille yrityksille, jotka tarjoavat korkean tietosuojatason henkilötiedoillesi. Edellytyksenä on, että jokin seuraavista vaatimuksesta täyttyy:

Pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakastukeemme, mikäli haluat lisätietoa niistä maista ja yrityksistä, joiden kanssa jaamme henkilötietoja sekä siitä, mitä yllä mainituista kolmesta vaihtoehdosta käytämme varmistaaksemme henkilötietojasi koskevan korkean tietosuojan tason. Voit myös klikata yllä olevia linkkejä lukeaksesi lisätietoa Euroopan komission www-sivuilta koskien eri tiedonsiirtotapoja EU:n ulkopuolisiin maihin.

Kuinka voit tarkastella ja hallinnoida henkilötietojasi

Voit tarkastella ja päivittää henkilötietojasi Internetissä verkkosivuillamme bookbeat.com tai applikaatiomme kautta. Kirjautuessasi käyttäjätilillesi voit muun muassa:

  • Tarkastella ja päivittää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Voit myös vaihtaa salasanasi.
  • Tarkastella tilauksesi tilaa palvelussa, kuinka kauan tilauksesi on voimassa, milloin seuraava maksu tullaan veloittamaan sekä tilaushistoriaasi.
  • Tarkastella ja muuttaa tilausmaksujen veloitustapaa.
  • Tarkastella tietoja siitä, milloin maksat tilausmaksusi sekä kuitteja näistä maksusuorituksista.
  • Tarkastella, missä laitteissa käytät palvelua. Laitteen nimi on sama kuin käyttämäsi laitteen asetuksissa annettu nimi. Jos haluat muuttaa laitteen nimeä tai laitetta, jolla käytät palvelua, voit tehdä sen suoraan laitteesi asetuksissa BookBeatin kotisivun/sovelluksen ulkopuolella.

Mitkä ovat oikeutesi

Sinulla on tiettyjä lakisääteisiä oikeuksia henkilötietojasi koskien, joita voit käyttää ottamalla meihin yhteyttä. Jäljempänä kuvaamme oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä.

Jotta voisit käyttää oikeuksiasi, on tärkeää, että henkilöllisyytesi voidaan todentaa. Kun saamme sinulta kysymyksen tai pyynnön koskien oikeutesi käyttämistä, käsittelemme pyyntösi sovellettavan lainsäädännön mukaan. Huomioi, että vaikka vastustaisit tiettyjen henkilötietojen käsittelyä, voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi, jos se on tarpeen lakisääteisten velvollisuuksiemme tai keskinäisen sopimuksemme täyttämiseksi.

Oikeutesi

Mitä oikeutesi sisältää

Kuinka käytät oikeuttasi

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada tietoja meiltä sinua koskevasta henkilötietojen käsittelystä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus saada tietoja siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään, missä tarkoituksessa, kenelle henkilötietojasi jaetaan, kuinka pitkään niitä säilytetään (tai säilyttämisajan määrittämisperusteista), ja mitä oikeuksia sinulla on. Kun olemme arvioineet, että voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella, sinulla on myös oikeus saada selville, miten olemme päätyneet tähän arviointiin. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tiedon siitä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity.

Asiakastukemme auttaa sinua saamaan pääsyn henkilötietoihisi. Voit valita vakio-otteen (sisältäen olennaisimmat tiedot) tai täydellisen otteen. Voit saada pääsyn vakio-otteeseen kirjautumalla tiliisi. Täydellinen ote toimitetaan sinulle eri tavoin riippuen tietojen laajuudesta ja missä muodossa ne käsitellään.

Oikeus pyytää oikaisua

Jos henkilötietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua tai täydentämistä. Korjaamme pyynnöstäsi tai omasta aloitteestamme virheellisiksi todetut tiedot.

Voit muuttaa nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, salasanaasi ja maksutapaasi, jolla tilausmaksut veloitetaan, kun olet kirjautunut tiliisi.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, jos henkilötiedot eivät ole enää tarpeellisia niiden keräystarkoitukseen nähden, jos vastustat henkilötietojen käsittelyä, jota teemme oikeutetun edun perusteella ja yksityisyyden etusi syrjäyttää oikeutetun etumme, jos henkilötietojasi on kerätty lain vastaisesti tai jos meillä on lainmukainen velvollisuus poistaa tietosi soveltuvan lainsäädännön perusteella. Huomioi, että voimme hylätä henkilötietojen poistamista koskevan pyyntösi, jos käsittely on sallittua tai tarpeellista soveltuvan lainsäädännön tai muun oikeudellisen perusteen mukaan (oikeudellisen velvoitteen tai kanssasi solmitun sopimuksen täyttämiseksi).

Asiakastukemme auttaa sinua henkilötietojesi poistamisessa.

Oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista, jos henkilötiedot ovat virheellisiä, jos käsittely on lainvastaista soveltuvan lainsäädännön perusteella, mutta vastustat henkilötietojen poistamista ja sen sijaan pyydät rajoittamaan niiden käyttöä, jos henkilötiedot eivät ole enää tarpeellisia niiden keräystarkoitukseen nähden, mutta tarvitset niitä voidaksesi määritellä, vaatia tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia, tai jos vastustat käsittelyämme, kun keräämme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella ja tutkimme, syrjäyttääkö yksityisyyden etusi oikeutetun etumme.

Asiakastukemme auttaa sinua, jos haluat pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme (esimerkiksi profilointi tai markkinointi). Tällaisessa tapauksessa emme pysty käsittelemään henkilötietoja, ellemme voi osoittaa pakottavia perusteltuja syitä käsittelylle, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos vastustaminen tapahtuu oikeudellisten vaatimusten määrittämisessä, käyttämisessä tai puolustamisessa.

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (esimerkiksi markkinoinnin saaminen) klikkaamalla linkkiä sähköpostissa.

Muissa tapauksissa asiakastukemme auttaa sinua, jos haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi, jotka olet toimittanut meille jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa ja sinulla on myös oikeus siirtää henkilötietosi toiselle rekisterinpitäjälle, jos seuraavat kaksi ehtoa täyttyvät; (i) käsittely perustuu kanssasi tehtyyn sopimukseen ja (ii) käsittely tapahtuu automaattisesti.

Voit saada tietosi toiseen järjestelmään siirtämistä varten kirjautumalla tiliisi.

Oikeus ottaa yhteyttä ja/tai valittaa valvontaviranomaiselle

Sinulla on aina oikeus tehdä valitus asuinpaikkasi, työpaikkasi tai sen paikkakunnan toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jossa mahdollinen henkilötietorikkomus tapahtui.

Suomessa asianmukainen tietosuojaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto. Voit olla yhteydessä Tietosuojavaltuutetun toimistoon täällä: www.tietosuoja.fi.



Oikeutesi käyttäminen on maksutonta. Pidätämme kuitenkin oikeuden veloittaa kohtuullisen maksun tai kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi, jos se on selvästi perusteeton tai kohtuuton. Toimimme pyynnöstäsi ilman aiheetonta viivästystä ja vastaamme pyyntöösi kuukauden kuluessa. Jos pyyntösi on monimutkainen, ilmoitamme kuukauden kuluessa, että pyyntösi käsittely voi kestää kauemmin.

Suurinta osaa oikeuksistasi voit käyttää ottamalla yhteyttä asiakastukeen. Ota yhteyttä BookBeatin asiakastukeen klikkaamalla tätä tai käytä muuta yhteydenottotapaa, jotka löydät osiosta "Ota yhteyttä meihin"

Henkilötietojen turvaaminen

Olemme ryhtyneet moniin teknisiin ja organisatorisiin toimiin suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja julkiseksi tulemiselta. Voimme esimerkiksi taata, että vain valtuutetuilla henkilöillä on lupa päästä henkilötietoihisi. Käytämme myös palomuureja, salausta, salasanoja ja virustentorjuntaohjelmia henkilötietojesi suojaamiseksi. Olemme myös ottaneet käyttöön menettelyjä, joilla tietoturvauhkat voidaan estää ja voimme toimia nopeasti, mikäli tietoturvahäiriö ilmenee henkilötietojen käsittelyn yhteydessä.

Henkilötietojen säilyttäminen

BookBeat säilyttää yleisesti henkilötietojasi vain sen ajan kuin se on tarpeen täyttääksemme sopimuksemme tarjota sinulle palvelua. Tietyissä tapauksissa BookBeat voi kuitenkin tarvita henkilötietojasi pidemmän ajanjakson ajan lakisääteisten velvoitteidensa täyttämiseksi (esimerkiksi täyttääksemme lakisääteiset kirjanpitovelvoitteemme), mahdollisten riitojen ratkaisemiseksi ja sopimuksien suorittamiseksi sisällöntarjoajien/kustantajien kanssa (mukaan lukien sisällöntarjoajan pyynnöstä näyttämään henkilöiden määrä, jotka ovat saaneet tietyn kirjan palvelusta). Koska nämä tarpeet voivat vaihdella erilaisten henkilötietotyyppien ja asiayhteyksien kohdalla, todellinen henkilötietojen säilyttämisajanjakso voi vaihdella.

Käsittelemme tietojasi niin kauan kuin tilaat palvelua, ja suurin osa tiedoista on välttämättömiä palvelun käyttämisesi mahdollistamiseksi. Kun tilaukseksi päättyy, säilytämme tiedot tietyn ajanjakson ajan, yleensä 24 kuukautta, helpottaaksemme paluutasi, jos haluat aloittaa tilaamisen uudestaan. Voit kuitenkin pyytää meitä poistamaan tietosi aikaisemmin. Osaa tiedoistasi meidän on käsiteltävä pidemmän aikaa sen jälkeen, kun olet peruuttanut tilauksesi, mukaan lukien tiedot, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus tai jos tarvitsemme tietoja nostaaksemme tai puolustautuaksemme oikeudellisia vaatimuksia. Emme kuitenkaan säilytä tietoja tarpeettomasti.

Saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja siitä, kuinka kauan henkilötietojasi käsitellään, katso osio "Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja".

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä varmistaaksemme, että toimimme sovellettavan lainsäädännön mukaisesti tai jos palvelua muutetaan tai muusta syystä muutamme henkilötietojen käsittelymenettelyämme. Julkaisemme muutokset verkkosivuillamme. Ilmoitamme sinulle merkittävistä muutoksista rekisteröityyn sähköpostiosoitteesi tai sovelluksen kautta. Kun tietosuojakäytäntö päivitetään, viimeisimmän päivityksen päivämäärä muutetaan.

Ota yhteyttä meihin

Jos sinulla on kysymyksiä koskien sitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai haluat olla yhteydessä meihin muusta syystä, joka liittyy henkilötietojesi käsittelyyn, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai postitse.

Osoite:

BookBeat AB

Box 3159, 103 63 Stockholm, Sverige

tai

BookBeat Oy

c/o BookBeat AB

Box 3159, 103 63 Stockholm, Sverige

Sähköposti:

Ruotsi: support@bookbeat.com

Suomi: tuki@bookbeat.com

Taulukko koskien tapaamme käsitellä henkilötietoja

Oheinen taulukko kuvaa yksityiskohtaisesti henkilötietojen luokitukset/tyypit, joita käsittelemme asiakkaista, miten saamme tiedon (lähde), jokaisen tietokategorian käsittelyn tarkoituksen, lainmukaiset perusteet tiedon käsittelylle ja tietojen käsittelyn ajanjakson.

Soveltuvan tietosuojalainsäädännön perusteella voimme käsitellä henkilötietojasi vain, jos sille on lainmukainen peruste. Henkilötietojemme käsittely perustuu kolmeen lainmukaiseen perusteeseen, jotka on kuvattu alla yksityiskohtaisemmin.

  • Sopimuksen täyttäminen (GDPR artikla 6.1 (b)). Käsittely on välttämätöntä, jotta BookBeat voi täyttää sopimuksen, jossa olet osapuolena tai ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä. Esimerkkejä tästä ovat sisäänkirjautumisen mahdollistaminen ja palvelun käyttäminen ja asiakastuen avun saaminen.
  • Oikeutettujen etujen toteuttaminen (GDPR artikla 6.1 (f)). Käsittely on välttämätöntä BookBeatin oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Esimerkiksi BookBeatin uutisten ja tarjousten lähettäminen sähköpostitse. Voimme käsitellä henkilötietoja tällä perusteella vain jos etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä oikeutettuja etujamme ja vaadi henkilötietojesi turvaamista. Kun olemme päätyneet henkilötietojesi käsittelyyn oikeutettujen etujemme toteuttamisen perusteella, käyttämämme turvallisuustoimenpiteet ovat riittäviä turvaamaan, että oikeutettu etumme syrjäyttää etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi. Voit olla yhteydessä meihin milloin vain, jos haluat tietää, miten olemme päätyneet tähän arviointiin.
  • Lakisääteisen velvoitteen täyttäminen (GDPR artikla 6.1 (c)). Käsittely on välttämätöntä BookBeatin lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi. Meidän esimerkiksi on säilytettävä tiettyjä taloudellisia tietoja täyttääksemme lakisääteisen kirjanpitovelvoitteemme.

Henkilötietotyyppi ja lähde

Tarkoitus

Lainmukainen peruste

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Tunnistetiedot – Etunimi, sukunimi ja käyttäjätunnus.

Lähde: Suoraan asiakkaalta, kun asiakas rekisteröi käyttäjätilin. Käyttäjätunnus on BookBeatin luoma tunnusnumero, joka edustaa asiakasta (linkitetty asiakkaan sähköpostiosoitteeseen).

BookBeatin on mahdollista tarjota asiakkaalle palvelua, mukaan lukien yleisten käyttöehtojen täytäntöön paneminen.

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

24 kuukautta siitä, kun BookBeatin asiakastukeen otettiin yhteyttä.

BookBeatin on mahdollista tarjota suoramarkkinointia asiakkaalle ja asiakkaan kanssa saman profiilin omaaville henkilöille sähköpostin, sosiaalisen median ja mainosverkoston välityksellä.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista täyttää lakisääteiset velvoitteensa, mukaan lukien viranomaisten tietopyyntöihin vastaaminen.

Lakisääteinen velvoite

Yhteystiedot – Sähköpostiosoite

Lähde: Suoraan asiakkaalta, kun asiakas rekisteröi käyttäjätilin, ostaa lahjakortin tai ottaa yhteyttä BookBeatin asiakastukeen.

BookBeatin on mahdollista tarjota asiakkaalle palvelua, mukaan lukien yleisten käyttöehtojen täytäntöön paneminen.

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista toimittaa ja lunastaa lahjakortteja siitä huolimatta, onko sinulla rekisteröityä tiliä.

Siihen asti, kunnes lahjakortti on vanhentunut tai käytetty loppuun.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

24 kuukautta siitä, kun BookBeatin asiakastukeen otettiin yhteyttä.

BookBeatin on mahdollista lähettää asianmukaisia tietoja palvelusta/tilauksesta, esimerkiksi tervetulosähköposti, palvelupäivitykset yms.

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista täyttää lakisääteiset velvoitteensa, mukaan lukien viranomaisten tietopyyntöihin vastaaminen.

Lakisääteinen velvoite

BookBeatin on mahdollista tarjota suoramarkkinointia asiakkaalle ja asiakkaan kanssa saman profiilin omaaville henkilöille sähköpostin, sosiaalisen median ja mainosverkoston välityksellä.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa, jollei asiakas ole kieltänyt profilointia ja suoramarkkinointia.

BookBeatin on mahdollista lähettää kyselyjä, joihin osallistuminen on vapaaehtoista.

BookBeatin on mahdollista estää ja puolustaa itseään kokeilutarjouksien toistuvaa ja petollista käyttämistä vastaan.

12 kuukautta siitä, kun käyttäjätili on poistettu.

Maksutiedot – Tiedot maksuvälineestäsi (esimerkiksi maksukorttisi neljä viimeistä numeroa ja voimassaoloaika, IBAN-numero ja sähköpostiosoite), maksuhistoriasta (mukaan lukien kokeilukaudet ja kaudet ilman aktiivista tilausta) ja tilitunnus.

Lähde: Suoraan asiakkaalta, kun asiakas rekisteröi käyttäjätilin ja tiedot koskien maksuhistoriaa, kun maksut ovat suoritettu. Tilitunnus on BookBeatin satunnaisesti valitsema tunnusnumero, joka edustaa tilauksen maksanutta henkilöä (linkitetty maksutapaan).

BookBeatin on mahdollista veloittaa asiakasmaksuja palvelun perusteella.

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista toimittaa lahjakortteja siitä huolimatta, onko sinulla rekisteröityä tiliä.

Siihen asti, kunnes lahjakortti on vanhentunut tai käytetty loppuun.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

24 kuukautta siitä, kun BookBeatin asiakastukeen otettiin yhteyttä.

BookBeatin on mahdollista lähettää asianmukaisia tietoja palvelusta/tilauksesta, esimerkiksi lähettää tietoja maksukortin voimassaolosta.

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista tarjota suoramarkkinointia asiakkaalle maksuhistorian perusteella.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa, jollei asiakas ole kieltänyt profilointia ja suoramarkkinointia.

BookBeatin on mahdollista estää ja puolustaa itseään asiakkaan petollisia väitteitä vastaan koskien maksuja.

7 vuotta tilikauden päättymisestä, jolloin kyseinen maksu suoritettiin.

BookBeatin on mahdollista täyttää lakisääteiset velvoitteensa, kuten täyttää lakisääteiset kirjanpitovelvoitteet.

Lakisääteinen velvoite

7 vuotta tilikauden päättymisestä, jolloin kyseinen maksu suoritettiin.

Tekniset tiedot – IP-osoite, maantieteelinen sijainti, laitetyyppi, laitteen nimi, käyttöjärjestelmä, sovellusversio, sovellusasetukset, kirjan nimike ja ISBN, virhekoodit, virhekirjautumiset ja salasana (salattu).

Lähde: Salasana saadaan suoraan asiakkaalta, kun asiakas rekisteröi käyttäjätilin. IP-osoite kerätään myös rekisteröitymisen yhteydessä. Laitteen tyyppi ja laitteen nimi kerätään asiakkaan palvelun käytön perusteella.

BookBeatin on mahdollista tarjota asiakkaalle palvelua, mukaan lukien yleisten käyttöehtojen täytäntöön paneminen.

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista optimoida palvelu laitteille, joilla palvelua käytetään.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

24 kuukautta siitä, kun BookBeatin asiakastukeen otettiin yhteyttä.

BookBeatin on mahdollista lähettää asianmukaisia tietoja palvelusta/tilauksesta, esimerkiksi tietoa palvelupäivityksistä.

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista parantaa palveluaan ja muita tarjouksiaan, mukaan lukien palvelun turvallisuuden parantaminen.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa, jollei asiakas ole kieltänyt profilointia ja suoramarkkinointia.

BookBeatin on mahdollista tarjota suoramarkkinointia asiakkaalle esimerkiksi asiakkaan käyttämän laitteen perusteella.

Käyttöhistoria Luku- ja kuunteluhistoria, nimikevalinnat, tallennetut kirjat, kirja-arvioinnit, suosikeiksi merkityt kirjailijat/sarjat, nappien painallukset ja muut valinnat sovelluksessa ja hakuhistoria.

Lähde: Kerätään asiakkaan palvelun käytön perusteella.

BookBeatin on mahdollista tarjota asiakkaalle palvelua, mukaan lukien "jatka lukemista/kuuntelemista, siitä mihin viimeksi jäit" toiminto ja maksuista raportointi sisällön tuottajille (perustuen asiakkaan palvelun käyttöön).

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa. Tällöin käyttäjähistoria anonymisoidaan.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

24 kuukautta siitä, kun BookBeatin asiakastukeen otettiin yhteyttä.

BookBeatin on mahdollista parantaa palveluaan ja tarjouksiaan.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

BookBeatin on mahdollista tarjota suoramarkkinointia asiakkaalle esimerkiksi luku- ja kuunteluhistorian perusteella.

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa, jollei asiakas ole kieltänyt profilointia ja suoramarkkinointia.

Vastaukset kyselyihin ja tutkimuksiin Asiakkaiden vastaukset kyselyihin/kysymyksiin, joihin pyydämme asiakasta vastaamaan (esimerkiksi tilauksen irtisanomisen yhteydessä), ja jotka voivat sisältää henkilötietoja.

BookBeatin on mahdollista parantaa palveluaan ja tarjouksiaan sekä lähettää asiakkaalle tietoja, esimerkiksi jos asiakas peruuttaa tilauksensa, koska tietty kirja ei ole saatavilla palvelussa, BookBeat voi ilmoittaa entiselle asiakkaalle, että kyseinen kirja on nykyään saatavilla palvelussa.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

Sähköpostitse tapahtuva vuorovaikutus ym. markkinointia tai markkinointitutkimusta varten – Sähköpostitse tapahtuva vuorovaikutus, viestit sovelluksessa ja push-ilmoitukset, esim. koskien viestin avaamista, sähköpostissa olevien linkkien klikkaamista sekä ajankohtaa ja paikkaa/kaupunkia, jossa vastaanottaja avasi sähköpostin.

BookBeatin on mahdollista parantaa palveluaan ja tarjouksiaan.

Oikeutettu etu

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

Muut tiedot, jotka olet antanut asiakastukea varten. – Lisätiedot, joita asiakas voi joutua antamaan saadakseen apua tuki- tai vianetsintäasiassa.

Lähde: Suoraan asiakkaalta ottaessaan yhteyttä BookBeatin asiakastukeen.

BookBeatin asiakastuen on mahdollista tarjota asiakkaille tukea sekä avustaa heitä vianmääritystilanteissa.

Sopimuksen täyttäminen

Käyttäjätilin olemassaolon ajan ja 24 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on peruuttanut viimeisimmän tilauksensa.

Viimeisin päivitys: 24.5.2018