Couverture de livre pour Hjertet er kun en muskel

Hjertet er kun en muskel

Description du livre

Det begynder med en bilulykke, hvor Elisabeth overlever og Isak dør. Men egentlig begynder det hele længe før; med den hændelse der får hende til at forlade Gotland, det sted hvor hun hører hjemme, men som hun aldrig kan vende tilbage til. Hun søger i stedet mod anonymitetens Stockholm, for at glemme og gemme sig. En dag får hun øje på Isak, og han bliver snart hendes udkårne. Hun beslutter sig for at følge efter ham, fange ham ind, handle på det. De indleder et passioneret forhold, men snart bliver det til en magtkamp. Hun kan ikke længere afgøre, hvem der kontrollerer hvem.
Nu ligger hun på sygehuset, fuld af skyld og af frygt for, at alt hun håber på og længes efter, bliver taget fra hende. Hun forsøger krampagtigt at få fat i de fragmenterede minder fra et passioneret forhold til Isak. Hvad ved hun egentlig om ham? Og hvad var det, der rent faktisk skete?

Kristofer Ahlström er forfatter og journalist. Han er vokset op på Gotland, men bor nu i Stockholm. For sin kritikerroste debutroman "Bare någon att straffa" blev han nomineret til Borås Tidnings Debutantpris 2012. Efteråret 2014 udkom romanen "Ett liv för lite", der også blev hyldet af kritikerne. "Hjertet er kun en muskel" er hans tredje roman og den første på dansk.