Brunstkalendern

Note 4
13h
343 Pages
bookCoverFor

Description du livre

En varm komedi om viktiga livsval efter succén med "Mossvikenfruar"!

I "Brunstkalendern" får vi möta singeln Marie 41, en blasé barchef som jonglerar med whiskey och håriga karlar till dundret av Iron Maiden, den barnträngtande it-miljonären Åsa 37, med stor ekande lägenhet och lika ekande mage, och Lena 34 som försöker fixa en överarbetande man, 7 kaniner, en hund, tre katter och fyra ungar. Livet har inte blivit som de tänkt sig och de tre systrarna är alla på gränsen till livets härdsmälta.

När livet gör en av sina sorgliga vändningar svingas systrarna motvilligt ut ur sin skavande vardag. Deras barndomshem, den stora mjölkgården, råmar efter hjälp. Det är en navelsträng de alla med glädje har klippt av för länge sen, men nu måste de tillbaka. Förtvivlade tvingas de ta ansvar för sin bakgrund, ställa upp för sina systrar och göra nya livsval.

Men kan den gemensamma mardrömmen egentligen vara svaret på systrarnas livsgåtor i en fet flugsmäll?

Emma Hambergs vuxenromandebut "Mossvikenfruar - Chansen" (2005) måste betraktas som en rekordsuccé med 180.000 sålda exemplar. Hennes nya roman "Brunstkalendern" är en romantisk komedi i samma anda om tre kvinnor som har tappat bort sig och behöver vakna upp, dra på sig overallen och ta ansvar för sina liv. Emma Hamberg har med med lätt hand och sin sedvanliga galna humor lyckats igen!

Pressröster om "Mossvikenfruar":

"Grymt rolig och känslosam på samma gång." Mama

"Läs och gråt fast med happy end." Expressen

"Full fräs och gott humör." Amelia

Auteur(s)::

Narrateur(s):

Format:

Temps Livre audio:

13h

Pages E-book:

343

Langues:

Suédois

Publié:

19/10/2007

Éditeur Livre audio:

Bonnier Audio

ISBN Livre audio:

9789173481274

Éditeur E-Book:

Bookmark Förlag

ISBN E-book:

9789187173615