Döden skall du tåla

Note 3.9
8h 3min
249 Pages
Konrad Sejer
bookCoverFor

Description du livre

Den strävsamme Konrad Sejer är på plats igen, liksom hans trogna hund Frank och den charmerande assistenten Skarre. Norges mest prisade spänningsförfattare skämmer återigen bort oss med en psykologisk thriller som går djupt in under huden.

Det är en varm sensommardag i ett norskt villaområde. Barn hoppar på studsmattor, vuxna slöar i solstolar, någon målar ett staket och en annan tvättar bilen. En ung mamma har lagt sin bäbis i vagnen att sova middag under ett träd i hagen. Hon känner sig helt trygg och vet att hon genast skulle höra om något hände barnet. Men när en person kommer fram ur skogen och drar av det lilla täcket märker hon ingenting.

I ren panik anländer mamman till akuten, hon har hittat barnet i en pöl av blod i vagnen, men läkarna är förbryllade för flickan har inte minsta sår på kroppen. Någon har utsatt dem för ett djävulskt spratt.

Samma dag hittar kriminalkommissarie Konrad Sejer ett kort utanför sin dörr där det står Helvetet börjar nu! Detta blir upptakten till en rad bisarra händelser i trakten.

Karin Fossum är mästare på att skapa oförglömliga porträtt av de små människorna som ofta glöms bort. Så även denna gång. Förpackad i en till synes ganska enkel och vardaglig historia mejslar hon fram en gastkramande psykologisk thriller med karaktärer som dröjer sig kvar länge efteråt.

Auteur(s):

Narrateur(s):

Traducteur(s):

Helena ÖrnklooUlf Örnkloo

Format:

Séries:

Partie:

10

Temps Livre audio:

8h 3min

Pages E-book:

249

Langues:

Suédois

Publié:

27/01/2010

Éditeur Livre audio:

Bonnier Audio

ISBN Livre audio:

9789173484022

Éditeur E-Book:

Bokförlaget Forum

ISBN E-book:

9789137143866