Hennes mjukaste röst

Note 2.8
15h 37min
430 Pages
bookCoverFor

Description du livre

Hon vaknar upp i en sjukhussäng och smärtan hukar över henne som ett stort djur – hon vågar knappt andas. Men efter hand kommer minnet tillbaka. Hon har just blivit övergiven av en man som hon var säker på att hon skulle leva tillsammans med resten av livet. Och i ett desperat försök att hindra honom från att resa iväg med en annan kvinna har hon råkat ut för en svår bilolycka. Under de dagar som följer på sjukhuset kommer ett beslut till henne: Inga fler män för Karen.

Varsamt följer författaren Karen under hennes konvalescens. När hon står ensam träder hennes tidigare liv fram med en nästan kuslig skärpa. Samtidigt tycks allting i hennes värld annorlunda, inte minst tvingas hon ompröva relationen till sina vuxna barn. Långsamt och mödosamt söker hon efter hållpunkter för ett nytt liv och när hennes misströstan är som störst finner hon oväntat en fristad.

"Hennes mjukaste röst" är en lika omfångsrik roman som Gregorius, och den arbetar med samma på en gång breda och djupa gestaltning. Berättelsen utspelar sig i den kanadensiska provinsen Nova Scotia.

Auteur(s):

Narrateur(s):

Format:

Temps Livre audio:

15h 37min

Pages E-book:

430

Langues:

Suédois

Publié:

21/09/2007

Éditeur Livre audio:

Bonnier Audio

ISBN Livre audio:

9789173481403

Éditeur E-Book:

Albert Bonniers förlag

ISBN E-book:

9789143503425