Livet går vidare

Note 4.1
17h 58min
503 Pages
Lasarettserien
bookCoverFor

Description du livre

Doktorinnan Nancy Brandh väntar sitt tredje barn och förbereder flytten till nya huset. Det är mycket att se fram emot, inte minst frufridagen, Lennart Hylands påhitt, en dag vikt för husmödrarna, då deras äkta hälfter ska ta hand om barn och hushåll. Tyvärr verkar maken Egon mer än lovligt distraherad. Nog för att arbetet som överläkare är krävande men kvällarna blir ofta långa för Nancy med radion som enda sällskap. På lasarettet oroar sig sjuksköterskeelev Ella-Kristin för Evelina Winnerstrand som kommit in med livshotande knivhugg i buken efter det otäcka överfallet på farstutrappan. Man vet inte vem gärningsmannen är och den lugna småstaden är skakad.

Med ett stort mått av nostalgi och tidsfärg målar Karin Wahlberg upp ett panorama över en småstadsvardag fylld av glädje och sorg.

”Livet går vidare" är en fortsättning på "Än finns det hopp" om människorna kring lasarettet i 50-talets Ekstad. En serie som berör, underhåller och engagerar.

Karin Wahlberg är en feministisk författare som fångar människan i alla hennes perspektiv. Samtidigt skildrar hon det svenska 50-talet på ett övertygande sätt. Det spirande men lite sköra hoppet inför en ny tid och en vilsenhet hur man skulle förhålla sig till den.

Auteur(s)::

Narrateur(s):

Format:

Temps Livre audio:

17h 58min

Pages E-book:

503

Langues:

Suédois

Publié:

05/03/2015

Éditeur Livre audio:

Bonnier Audio

ISBN Livre audio:

9789173489324

Éditeur E-Book:

Wahlström & Widstrand

ISBN E-book:

9789146225393