Ont blod

Note 3.8
12h 24min
320 Pages
A-gruppen
bookCoverFor

Description du livre

En svensk litteraturkritiker med anknytning till USA blir avlivad på det mest sataniska sätt i en skrubb på flygplatsen Newark utanför New York.

SAS-planet till Stockholm är fullbokat men nu finns en stol ledig och mördaren bokar in sig på SK 904. Det enda den svenska polisen vet är att det nu sitter en osedvanligt brutal seriemördare på ett plan med Stockholm som destination, men de vet inte vem av passagerarna det är.

En specialenhet från Rikskriminalen beger sig till Arlanda. Det är bråttom. Sverige är på väg att importera sin första äkta amerikanska seriemördare.

Det är upptakten till en häpnadsväckande och fasansfull händelsekedja som leder Paul Hjelm och hans kollegor i A-gruppen, specialenheten för "våldsbrott av internationell art", allt närmare mörkrets hjärta. Den vackra sensommaren övergår i regntung höst. Stockholm försänks i mörker. Och därinne famlar A-gruppen vidare efter den hemska, oväntade, undflyende sanningen.

"Ont blod" är den andra boken i Arne Dahls internationellt uppmärksammade serie om A-gruppen. Samtliga tio böcker finns utgivna i Månpocket och de fem första har även filmatiserats för SVT.

Auteur(s):

Narrateur(s):

Format:

Séries:

Partie:

2

Temps Livre audio:

12h 24min

Pages E-book:

320

Langues:

Suédois

Publié:

15/10/2014

Éditeur Livre audio:

Bonnier Audio

ISBN Livre audio:

9789173489768

Éditeur E-Book:

Albert Bonniers förlag

ISBN E-book:

9789100132330