Stanna hos mig

Note 3.9
10h 58min
344 Pages
bookCoverFor

Description du livre

En gång i tiden levde Megan ett helt annat liv. Nu är hon tvåbarnsmamma, skötsam förortsbo och mer och mer missbelåten med tillvaron.

Ray hade en lovande karriär som dokumentärfotograf, men nyss fyllda fyrtio och utan framtidsutsikter förnedrar han sig numera som fejkpaparazzo, inkallad när rika barn vill imponera på sina vänner eller kändisfixerade män på kvinnorna de dejtar.

Broome är kriminalinspektör och har ständigt ett ouppklarat fall i tankarna – en man som spårlöst försvann för sjutton år sedan. Varje år på årsdagen av försvinnandet besöker Broome familjen, som fortfarande hoppas att den saknade maken och fadern ska komma tillbaka.

Livet blev inte som någon av dem önskade, och deras närmaste har ingen aning om vilka hemligheter de bär på. När de fruktansvärda följderna av det som en gång hände plötsligt kolliderar i nuet, hotar det att förstöra livet för människorna i deras omgivning. De tvingas inse att det aldrig går att bli kvitt sitt förflutna. Och att de kanske inte heller vill det.

Auteur(s):

Narrateur(s):

Traducteur(s):

Jan Malmsjö

Format:

Temps Livre audio:

10h 58min

Pages E-book:

344

Langues:

Suédois

Publié:

22/02/2018

Éditeur Livre audio:

Earbooks

ISBN Livre audio:

9789174831450

Éditeur E-Book:

StorySide

ISBN E-book:

9789152166864

© 2013 Earbooks (Livre audio)