Vit som marmor : Ett romerskt mysterium

Note 3.6
10h 24min
307 Pages
Euthanasia Bondeson
bookCoverFor

Description du livre

"Carina Burmans nya är en elegant och medryckande thriller." Göteborgs-Posten

Bästsäljarförfattaren och amatördetektiven Euthanasia Bondeson är i Rom, lika rättfram och frågvis som i Babylons gator. Året är 1852. Latin, arkeologi och italiensk mat är hennes senaste passioner, och bland svenska konstnärer och kosmopolitiska arkeologer visar hon sig i lika skiftande skepnader som förr.

Om Londonäventyret ställde henne inför frågor om fattigdom, fördomar och lastbarhet ger den eviga staden anledning att fundera över skönheten, konsten och döden. Här möter hon det förflutna, både antiken och sina egna ungdomsår. Och gamla gudar träder in i handlingen – skaldeguden själv, den bleke och sköne, den alltid lika skarpskjutande Amor och så förstås Döden. Allt är upplagt för en ny, lärd, intelligent och spännande deckare med Euthanasia Bondeson.

Huvudbok i Böckernas Klubb

Om Babylons gator:

"...Carina Burmans romaner är också fyllda av humor och skarpsyn. Hon, eller hennes gestalter, ger gärna slängar både åt sin och vår samtid. När vi läser får vi en dubbelspegling av tiden och historien. Det vi ser är inte endast dem som var utan också oss."

Arne Johnsson, Bergslagsposten.

"Babylons gator är en helt oemotståndlig roman, full av doftande - ibland stinkande - tidsatmosfär, och lika full av spänning och charm."

Karl G Fredriksson, Jury.

Auteur(s)::

Narrateur(s)::

Format::

Partie:

2

Temps Livre audio:

10h 24min

Pages E-book:

307

Langues::

Suédois

Publié::

21/09/2007

Éditeur Livre audio::

Bonnier Audio

ISBN Livre audio::

9789173480536

Éditeur E-Book::

Albert Bonniers förlag

ISBN E-book::

9789100132590