Aikuiset ihmiset

  Upcoming release

E-book: 10/5/2021

Audiobook: 10/5/2021

Tietäisitpä, mitä sinusta oikeasti ajatellaan!

Mestarikomediennen täsmäisku Caseyn perheeseen, jonka glamoröösit kulissit kaatuvat, kun aivotärähdyksen saanut Cara paljastaa kaikkien salaisuudet.

Veljekset Johnny, Ed ja Liam Casey ovat onnenpekkoja. Jokaisella on kaunis, menestynyt vaimo ja liuta lapsia. Juhlapyhät vietetään yhdessä, mutta kaikki ei ole niin auvoista kuin näyttää. Jotkut heistä eivät voi oikeasti sietää toisiaan ja toiset tulevat toimeen liiankin hyvin. Mutta sitten Edin vaimo Cara saa aivotärähdyksen ja alkaa vuodattaa ikävä totuuksia. Seuraa tilinteon hetki, jolloin jokaisen on punnittava tykönään, tällä tavallako käyttäytyvät isot ihmiset.

Irlantilainen Marian Keyes (s.1963) on tunnetaan ”luvattoman hauskoista” (Sunday Times) romaaneistaan, joissa hän kuvailee, millaista on olla tänä päivänä nainen. Nykykirjallisuuden merkittäväksi feministiksi tituleerattu Keyes on vakaasti sitä mieltä, että huulipuna ja korkokengät eivät tee naisesta idioottia. Ei ihme että häntä niin kovasti rakastetaan ja loputtomiin jäljitellään.

Show more