Daisyn kanssa naimisiin
    
Share this book    
Daisyn kanssa naimisiin

Teini-iästä asti Daisy Bellamyn elämässä on ollut kaksi miestä. Toista hän on rakastanut aina ja toisen kanssa hän on saanut jakaa vanhemmuutta kouluaikaisen villin viikonlopun seurauksena. Logan O´Donnel ei koskaan ole herättänyt syviä rakkauden tunteita Daisyssä, mutta he ovat osanneet olla isä ja äiti Charlielle, vaikka ovatkin aina asuneet erillään.
   Julian Gastineaux on aina tuntenut syvää kaipausta Daisyä kohtaan. Yhdessä he ovat rohkaisseet toisiaan tarttumaan unelmiinsa ja luottamaan kykyihinsä, mutta sotilasurasta ilmavoimissa haaveilevan upseerioppilaan ja valokuvaamalla itsensä elättävän yksinhuoltajaäidin elämissä ei juuri ole ollut yhteistä aikaa.
   Kun Julian vannoo upseerinvalansa ja odottaa lähtöä ensimmäiseen huippusalaiseen operaatioon hän vihdoin kosii Daisyä ja he kihlautuvat. Daisy leijailee pilvissä ja suunnittelee häitä kunnes pahin mahdollinen uutinen pysäyttää hänet.
   Eikö elämä vieläkään salli Daisyn ja Julianin onnen toteutua? Saako Logan vihdoin tilaisuuden perhe-elämään Daisyn ja poikansa kanssa? Daisyn elämä ei koskaan ole kulkenut tavallisia raiteita, eikä hänen vieläkään kannata hylätä unelmiaan. Hänen elämässään onnelliset ihmeet odottavat vielä toteutumistaan.

Show more