De odödligas hunger
  
Share this book    
De odödligas hunger

VAD GÖR DU OM SLUTET NÄRMAR SIG?

Allie trodde att odödligheten skulle vara för alltid. Men nu när allt har vänts uppochner kommer gränsen mellan människa och monster fortsätta suddas ut, och hon ställs inför ett val – ett val som ingen borde behöva göra.

Har du inte läst den här boken: skaffa dig den nu! De odödligas regler är verkligen en gåva given till mänskligheten.
- I Heart Fantasy, bokblogg

5/5
En riktig bladvändare som får många andra vampyrböcker att blekna i jämförelse!
- Maddes Bokblogg om De odödligas regler

Sammanfattningsvis är det en underbar vampyrbok men en kick-ass kvinnlig vampyr, spännande karaktärer och underbara miljöbeskrivningar av en mörk, dyster värld full med hemskheter.
- Fridas Bokhylla om De odödligas regler

---

Julie Kagawa är född i Sacramento i Kalifornien men flyttade till Hawaii som nioåring. Där lärde hon sig många saker, som att surfa, och att lärare skriker om du lägger tusenfotingar på deras katedrar, och att det är ett kul tidsfördriv att skriva berättelser i matteböckerna istället för tal. Hennes lärare var glada att slippa henne när hon tog sin examen.

Julie bor nu i Louisville i Kentucky tillsammans med sin man och alldeles för många husdjur. Än idag skrattar hon så fort hon får se en tusenfoting. Hon är författaren bakom den bästsäljande Iron Fey-serien och du kan läsa mer om henne här: juliekagawa.com

Show more