Förledd
  
Förledd

Jag hade allt en kvinna kan önska sig …

Min man, James. Ett hus vid vattnet. Vårt perfekta liv. Och sedan kom Alex och hälsade på. Första gången jag såg min mans bästa vän, tyckte jag inte om honom. Tyckte inte om hur James förändrades när han var i närheten, tyckte inte om hur hans genomträngande ögon följde mig överallt. Men det hindrade inte att jag ville ha honom. Och till min förvåning verkade inte James misstycka.

Tanken var att det skulle vara en kul grej. Någonting som vi tre delade under de heta sommarveckor då Alex bodde hos oss. Det var inte meningen att någon av oss skulle bli förälskad – eller sluta älska. Jag behövde inte en annan man, inte ens någon som utstrålade sex och som visste alla hemligheter jag inte visste, hemligheter min man inte hade berättat för mig. Som sagt, vi hade ett perfekt liv. Och jag älskade min man.

Men jag var inte den enda som gjorde det.

Utdrag ur boken:
Det är få tillfällen när vi vet med absolut övertygelse att vi kommer att göra något för sista gången. Livet har för vana att röra sig i cirklar, föra oss tillbaka till platser som vi inte hade förväntat oss och föra oss bort från dem som vi hade trott att vi skulle få återse. Alldeles för ofta är vi inte tillräckligt uppmärksamma och ögonblick går förlorade när vi tar för givet att vi kommer att få en chans till.

Om författaren:
Megan Hart har skrivit mer än trettio böcker varav flera vunnit priser. Hon har utforskat många olika genrer, men fokuserar nu på Erotic Romance som hon älskar. Hennes första bok gavs ut 2002. Sedan dess har flera av hennes böcker legat högt på New York Times bestsellerlista. Megan bor djupt inne i skogen i Pennsylvania med sin familj och skriver för närvarande på sin nya roman. Besök gärna hennes hemsida: www.MeganHart.com

Show more