Hengitä vain
    
Share this book    
Hengitä vain

Sarjakuvapiirtäjä Sarah Moon on aina hyödyntänyt kaikkea kokemaansa sarkastisessa sarjakuvassaan. Jos elämä ei ole vitsi, siitä voi ainakin tehdä sellaisen. Kun hänen alter egonsa, sarjakuvan päähenkilö Shirl, käy lapsettomuushoidoissa, tilanne alkaa heijastaa hänen omia vaikeuksiaan hiukan liikaakin. Kummankaan suunnitelmiin ei kuitenkaan ole missään vaiheessa sisältynyt uskotonta miestä.
   Chicago ja avioliitto pienenee auton taustapeilissä ja häipyy lopulta näkymättömiin, kun Sarah pakenee synnyinkaupunkiinsa – pieneen pohjoiskalifornialaiseen merenrantakaupunkiin. Siellä hän tutustuu uudelleen menneisyyteensä ja etäiseen isäänsä sekä etsii vastauksia äitinsä kuoleman aiheuttamaan turvattomuuteen.
   Yllätyksiä on luvassa enemmänkin, joista vähäisin ei ole kaupungin palopäällikkö Will Bonner, jolle Sarah oli lukiossa pelkkää ilmaa. Elämää ja rakkautta ei voi ennustaa, eikä niiden tarvitse olla täydellisiä. Muutoksen tuulet ovat tuoneet Sarahin takaisin kotiin, eikä hänen tarvitse kuin sulkea silmänsä… ja hengittää.

Show more