Kyssar och choklad
    
Share this book    
Kyssar och choklad

Hur sött är livet ... egentligen?

Familjen Sterling har drivit chokladfabriken Sweet Dreams i generationer, allt sedan gammelmormor Rose bokstavligen drömde sitt första fantastiska recept. Men nu verkar det som att de kommer förlora Sweet Dreams till banken – och det skulle vara en katastrof, inte bara för familjen utan för hela staden Icicle Falls. Kan Samantha, den äldsta dottern och nu ledare för företaget, komma på ett sätt att rädda det?

Efter att hon brainstormat med sin mamma och sina systrar slår inspirationen till. De ska anordna en chokladfestival! Tiden är knapp, men Sterlingkvinnorna är bestämda och staden står bakom dem så allt borde gå som smort ...

Eller inte. Snarare verkar allt gå emot Samantha, och hennes mammas försök att hjälpa till gör inte saken bättre. Och som om det inte vore illa nog ligger Sweet Dreams öde i händerna på hennes ärkefiende Blake Preston, bankmannen med ett fotbollsproffs utseende. Det räcker för att hon ska behöva söka tröst hos sina egna godsaker. Men kanske kan Blake övertyga henne om att det faktiskt finns något som är bättre än choklad.

Show more