Når ledelse er kommunikation er til dig, der vil styrke din personlige ledelseskommunikation inden for en række væsentlige ledelsestemaer i den moderne virksomhed.

 

Det gælder:

selvindsigt i din måde at kommunikere på  gennemslagskraft i din kommunikation både opad og til medarbejderne i forbindelse med strategi, forandringer og kriser  din dialogiske kommunikation, bl.a. i form af coaching og facilitering af processer

 

Bogens 10 kapitler møder dig i øjenhøjde. Alt efter dine behov kan du vælge at dykke ned i de enkelte kapitler og her hente viden, inspiration og værktøjer. Du får hjælp til at omsætte stoffet i praksis, så du løbende kan arbejde med at afprøve nye kommunikative handlinger og herigennem finde frem til, hvad der virker bedst for dig og andre i din aktuelle kontekst.

De mange øvelser og bogens praksisnære ærinde er helt i tråd med den ny studieordning for diplomlederuddannelser i Danmark.

 

Når ledelse er kommunikation er tredje, opdaterede og gennemreviderede udgave af klassikeren, der udkom første gang i 2005.

Show more