Rättvisans pris
    
Rättvisans pris

Flykten till en idyllisk irländsk havsby får snart dödliga konsekvenser i denna medryckande historia av mästaren i spänningsgenren Carla Neggers.

För marinbiologen Julianne Maroney är två veckor i lilla Declan's Cross på Irlands södra kust ett sätt att återhämta sig. Hon räknade knappast med att bli föremål för FBI-agenterna Emma Sharpes och Colin Donovans intresse – speciellt inte eftersom en Donovan är ansvarig för hennes brustna hjärta.

Emma och Colin är i Irland av rent personliga skäl. Colin vet att han påminner Julianne om allt hon vill fly ifrån, men det är något med hennes resa som väcker hans misstanke. Emma, en expert på fall med anknytning till konst, är också på sin vakt. Varför valde Julianne just Declan's Cross av alla irländska byar?

Tio år tidigare drabbades byn av en omtalad konststöld. Emmas farfar, en känd konstdetektiv, utredde fallet men det som stals den kvällen återfanns aldrig och tjuven är fortfarande på fri fot.

I samma sekund som Julianne landar på irländsk mark börjar allt gå fel. Den amerikanska dykaren som lockade henne till Irland är försvunnen. Och nu är Emma och Colin där och ställer frågor.

När en mörk konspiration rullas upp i det hisnande vackra Declan's Cross måste en hänsynslös mördare stoppas, och insatsen har aldrig tidigare varit så personlig för Emma och Colin.

Show more