Sisaren valinta
    
Sisaren valinta

Sisarukset Kendra Taylor ja Jamie Dunkirk eivät ole olleet väleissä vuosiin. Kendra yritti lapsena olla äiti pikkusiskolleen Jamielle, mutta Jamie ajautui elämän karikoihin. Niistä selviydyttyään hän kahden lapsen mitä ihanimpana äitinä ja lupaavana arkkitehtina tarjoutuu auttamaan Kendraa ja tämän miestä Isaacia heidän elämänsä suurimmissa haaveissa. Jamie suunnittelee heille kauniin talon ja vuokraa kohtuaan, jotta heidän hartain toiveensa saada jälkipolvea toteutuisi.
   Jamie ja tytöt asettuvat asumaan Kendran ja Isaacin talon rakennustyömaan pihapiirin pieneen mökkiin Shenandoahin jokilaaksoon. Onneksi kolmikko ei ehdi erakoitua, sillä rakennusurakoitsija Cash Rosslyn on mitä hauskinta seuraa sekä äidille että tyttärille ja lisäksi tämän epäsovinnainen mummi lupaa opettaa heitä täkkien teossa – käsityötaidon, jota seudulla voi välttää vain lukitsemalla ovet.
   Ennen kuin kurkihirsi on nostettu ja uusi elämä synnytetty, kaikki osalliset saavat kokea, että kohtalolla on arvaamaton huumorintaju, eikä elämä aina ole omien suunnitelmien ohjailtavissa.

Show more