Slutet gott, allting gott på Yakima Street
    
Share this book    
Slutet gott, allting gott på Yakima Street

Kära läsare!

Du har förmodligen hört att min fru har lämnat mig. Rachel är gravid och säger att hon inte längre kan hantera den dåliga stämningen i vårt hem. Min trettonåriga dotter, Jolene, är svartsjuk. Kanske är det mitt fel. När hennes mamma dog kompenserade jag genom att skämma bort henne.

Jolene tjuvläste nyss det jag skrivit och säger att det inte är sant. Istället påstår hon att det var Rachel som förstörde allt. Men det stämmer inte. Frågan jag nu ställer mig är: Hur ska jag göra för att få min fru tillbaka? Jag vet inte ens var hon håller hus. Hon är inte hos Teri Polgar eller någon av de andra vännerna från salongen. Och min andra fråga är: När ska Jolene växa upp och sluta bete sig som en sådan skitunge?

Men självklart är jag inte den enda personen i Cedar Cove med bekymmer. Det verkar som om Linc Wyses svärfar försöker förstöra hans firma. Och ni känner väl Charlotte Rhodes? Hon har blivit lite glömsk och familjen oroar sig för henne och Ben. En massa andra saker har också hänt, men Rachel har bättre koll på sådant än jag.

Så snälla, om du har någon aning om var hon befinner sig, ring mig.

Bruce Peyton

Show more