Angelina / Viittä Vaille Vihillä / Se Oikea minulle

Angelina / Viittä Vaille Vihillä / Se Oikea minulle

Description of book

Angelina

Viinitilan kaunis Angelina – tyttö kuin tumma enkeli. Siten Jake Winters on ajatellut aina, mutta vanhoista intohimon hetkistä on kulunut kuusitoista vuotta, ja Jaken on myönnettävä, että hän on elänyt sen jälkeenkin. Ja silti hänen on saatava nähdä Angelina uudelleen, vielä kerran…

Viittä vaille vihillä

Vain viisi päivää häittensä jälkeen Cassie herää luksusristeilijän hytistä – vieraan miehen sängystä. Hänellä ei ole muistikuvia yöstä, mutta hänen sänkykaverinsa ulkonäöstä päätellen... Cassien on tehtävä päätös ennenkuin laiva saapuu satamaan. Valitseeko hän turvallisen sulhasensa vai vaarallisen seksikkään Mattin?

Se Oikea minulle

Stacey Williams rakastaa lapsia ja matkustamista – hänen ei tarvitse miettiä, lähteäkö Luis Aldivistan kaksospoikien lastenhoitajaksi lomamatkalle Espanjaan vai ei.
Vaimonsa menettänyt Luis haluaa enää vain nähdä hymyn palaavan poikiensa kasvoille... mutta Staceyn elämänhalu on tarttuvaa! Stacey tietää, miten saada pojat kihertämään naurusta, mutta tumma, synkänkomea Luis on vaikeampi lähestyttävä. Stacey on vain tilapäinen apu, mutta nyt Luis haluaakin hänen jäävän vakituiseksi lastenhoitajaksi. Vai... vaimoksi?

E-book

Finnish