Den största segern / Vänner - och älskare

Den största segern / Vänner - och älskare

Description of book

Den största segern
Glödhet hämnd!

Den argentinske miljardären och före detta rugbystjärnan Alejandro D’Arienzo har siktat sitt byte: den vackra men bortskämda arvtagerskan Tamsin Calthorpe. Det var hon som en gång förstörde hans spelarkarriär, och Alejandro är nu fast besluten att få sin hämnd.



Idag är Tamsin en talangfull kläddesigner som arbetar hårt för att bevisa sin färdighet och nå dit hon vill. Alejandro bestämmer sig för att utmana henne, för på något sätt ska han få henne dit han vill: antingen genom att riskera hennes karriär eller genom att förföra henne. Tamsin antar utmaningen … Spelet kan börja!

Vänner - och älskare
Typiskt! Modellen och kläddesignern Mariel Davenport har knappt hunnit stiga av planet från Paris förrän hon står öga mot öga med Dane Huntington. Alla dessa år har inte kunnat utplåna det hemska minnet från deras senaste möte … eller känslorna hon har för honom. Att han dessutom just blivit utsedd till ”Årets ungkarl” av tidningen Babe gör det inte enklare. Trots det går hon med på hans vansinniga förslag att de ska låtsas vara ett par i det offentliga – men det som händer bakom de stängda dörrarna är det som förändrar allt …

E-book

Swedish