En bedragerisk date

En bedragerisk date

Description of book

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Samson O’Brien og Delilah Metcalfe finder en kvinde i gråd i Dalenes Detektivbureau. Kvinden er borgmesterens kone, og hun beder detektiverne om hjælp til at undersøge, om hendes mand har en affære. Samson og Delilah ved, at de må træde varsomt.

Sagen viser sig dog at være mere kompleks end først antaget. Mens Delilah er undercover på en jagt på Bruncliffe Manor for bedre at kunne overvåge den mistænkte ægtemand, bliver hun vidne til en overraskende scene, en fatal ulykke, der sender bølger af uro gennem landsbyen i Yorkshire. Snart er detektivduoen involveret i en langt mere alvorlig efterforskning end bare utroskab. Bedrag er et udbredt fænomen i Bruncliffe, og det kan meget vel være dødeligt ...

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En bedragerisk date er sjette bind i serien.