En farefuld date

En farefuld date

Description of book

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Detektivduoen Samson O’Brien og Delilah Metcalfe står over for deres hidtil største udfordring. De rykker ud til en fatal ulykke på den lokale kreaturauktion, men det, der i starten ligner en tragisk arbejdsulykke, peger pludselig i retning af et egentligt mord.

Ved siden af det mistænkelige dødsfald dukker endnu to sager op i Dalene. Lokale får er truet af de fåretyve, der huserer, og krybskytten Pete Ferris brygger på en afpresningsplan, som skal sende Samson tilbage i kløerne på sin ærkefjende, Rick Proctor. Efterhånden begynder de tre tilsyneladende usammenhængende sager dog at samle sig til én.

Det går snart op for Samson og Delilah, at den forestående efterforskning er yderst farefuld, og at de er nødsagede til at kæmpe for deres liv …

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En farefuld date er femte bind i serien.