En forræderisk date

En forræderisk date

Description of book

I Yorkshires idylliske dale er døden en hyppig gæst. Ekspolitimand Samson O’Brien og lokal giftekniv Delilah Metcalfe må alliere sig for at fange morderne og skabe tryghed for Bruncliffes indbyggere.

Helt uvidende om sin skæbnes forræderiske luner er Samson O’Brien travlt beskæftiget med en række sager i Dalenes Detektivbureau. Så travlt, at han ikke engang bemærker sin partners mærkværdige opførsel.

For Delilah Metcalfe ved udmærket, hvad der venter: En lejemorder fra London er på vej til Bruncliffe med det formål definitivt at lukke munden på den besværlige O’Brien, inden hans korruptionssag når i retten.

Mens Samsons liv i fare, og forræderiet lurer om hvert et hjørne, må Delilah tilkalde alle sine forbindelser i Bruncliffe, så de sammen kan bekæmpe den trussel, der truer med at overvælde byen i Dalene.

Det eneste problem er, at indbyggernes gamle nag til O’Brien ikke ruster, og at de sjældent glemmer fortiden. Tillid kommer ikke af sig selv, og det vil kræve en hel del overtalelse, før de er villige til at redde ham og dermed bringe sig selv i fare. Og hvem ved, om det er nok …

Cosy crime-serien om Dalenes Detektivbureau er befolket af elskværdige og charmerende karakterer – og naturligvis dødsensfarlige mordere! En forræderisk date er syvende bind i serien.